Search
Close this search box.

Massa càstig per a un Patí Sitges que pateix la primera derrota en tres partits

Els de Pins Vens perden contra l'Igualada B per 4-8

El Sitges va perdre contra l'Igualada a Pins Vens // ALEIX RAMÍREZ

Derrota massa inflada la que va patir ahir el Patí Sitges. Els de Pins Vens van caure contra l’Igualada B per 4-8. Als de l’Anoia se’ls va veure amb més ritme. L’arbitratge no va deixar gaire content l’equip sitgetà. Va ser la seva primera derrota en tres partits.

L’Igualada B va estrenar el resultat de falta directa aprofitant una targeta blava molt discutible a Ferry Alemany. Va incrementar la renda el quadre visitant en la continuació d’una jugada en la qual s’havia assenyalat penal. Com que la bola va entrar a la porteria, el 0-2 va pujar al marcador. Encara abans del descans va arribar el 0-3 de l’Igualada B.

A la represa un gol de cada equip –Biel va marcar per al Sitges– van deixar un 1-4 en l’electrònic abans que els de Pins Vens fossin sancionats amb un penal per una rigorosa targeta blava al porter Montoya. I així va arribar l’1-5.

El Sitges ja no va poder remuntar. De fet, l’Igualada B va marcar tres gols més. Camarasa, de penal, i Biel, amb dues dianes més, la segona de falta directa, van deixar el 4-8 definitiu.

Tant l’Igualada B com el Sitges comanden la taula del grup 2A de Primera Catalana amb sis punts cadascun. Els de Pins Vens tenen un partit més.

Comparteix la notícia