Search
Close this search box.

“M’assenyalen a mi, quan el problema el continuen tenint dins del vestidor”

Luri Sorroche, molt decebuda per haver estat destituïda pel Sitges

Luri Sorroche, al camp del Cubelles en el derbi de la segona volta // G.M.CH.

Luri Sorroche va encaixar com una autèntica bufetada la destitució com a entrenadora del Sitges. Ahir van citar-la i la hi van comunicar la notícia. La tècnica deixa molt decebuda el club.

“Amb el cessament, m’assenyalen a mi, quan el problema el continuen tenint dins del vestidor. Tot i que el mateix director esportiu Àngel Calvo havia assenyalat diversos jugadors fa uns dies en una entrevista a Canal Blau Ràdio, ara m’obren la porta a mi. Costa d’entendre, la veritat”, manifesta Luri Sorroche.

Segons Luri Sorroche, “quan vam patir aquelles quatre derrotes seguides, vaig posar el càrrec a disposició de la junta. Aleshores em van dir que confiaven en mi fins al final passés el que passés”.

I insisteix: “A tres partits per acabar i sense opcions d’ascens, és molt sorprenent que ara se m’assenyali a mi com el problema“.

Segons, Luri Sorroche, “fa dues setmanes estàvem parlant de possibles altes i baixes de cara a l’any vinent. Per a mi ha estat humiliant, una plantofada totalment immerescuda.

Preguntada per com estava el vestidor, admet que “l’ambient s’havia contaminat, sobretot arran de les quatre derrotes consecutives. Hi ha jugadors importants que han manifestat dins del grup que no tenien l’ambició de pujar a Primera Catalana”.

Luri Sorroche explica que “a l’inici de temporada ens van dir que s’havia fet un equip per estar entre els cinc primers. Ara bé, ens vam trobar amb una situació idíl·lica en la primera volta. D’aquella gran ratxa hem passat a una de dolenta. I ens hem trobat amb un San Mauro molt fiable i amb un Prat B que ha pogut comptar amb jugadors que han estat en dinàmica de la primera plantilla”.

L’entrenadora apunta que “hem treballat igual que en la primera volta. Com a míster he gestionat el grup humà i els minuts, i he plantejat una forma de jugar per generar ocasions, cosa que hem aconseguit. Ara bé, ens ha costat fer gols. Com a tècnica, puc dormir tranquil·la perquè hem creat oportunitats en cada partit”.

[su_box title=”Jaume Sarasa també deixa el club” style=”soft” box_color=”#516e6d”]Jaume Sarasa tampoc no continuarà al Sitges. És la parella de Luri Sorroche i era la seva mà dreta a la banqueta del Sitges. Se’n va amb ella i també deixa la coordinació del futbol base del conjunt d’Aiguadolç. “Davant d’aquesta humiliació, ho deixo també. Marxo cap a casa meva. És inacceptable el que han fet i les coses van lligades”, diu Sarasa.[/su_box]

Comparteix la notícia