Mauro Pérez, de nou decisiu per al CB Sitges-La Guixeta en l’últim sospir

Els blancs guanyen el Nou Bàsquet Vilanova La Parròquia per 53-55

El derbi va ser molt emocionant // CNB VILANOVA

Com en la primera jornada, Mauro Pérez va tornar a ser determinant per al Bàsquet Sitges-La Guixeta. Una cistella seva a set dècimes per a la botzina va decidir el derbi de Segona Catalana entre els blancs i el Club Nou Bàsquet Vilanova La Parròquia (53-55).

El matx es va disputar dissabte al pavelló Isaac Gálvez de la capital del Garraf i no va decebre. L’ambient a les grades va ser sensacional.

Va entrar millor al parquet el Club Nou Bàsquet Vilanova, que va fer valer una defensa molt intensa per dificultar l’atac estàtic del Sitges. Al final del primer quart, 15-9 per als grocs.

No va variar gaire la dinàmica en el segon període. El Vilanova seguia frenant les escomeses del Sitges fins que el tècnic dels blancs va canviar l’estratègia defensiva amb la intenció de dinamitzar una mica més el joc, robar pilotes i aconseguir punts de contraatac. Així les coses, el marcador es va ajustar al descans (25-24).

A la represa, el Sitges va continuar entonat i al Vilanova no li va funcionar una pressió a tota la pista. Els blancs van capgirar el marcador per situar-se vuit punts per sobre (27-35), però els locals, empesos per Sugri, van reaccionar i van recuperar la diferència per deixar un 41-41 al final del tercer quart.

El darrer període va ser d’infart. Cap dels dos equips va aconseguir obrir forat en l’electrònic. En el darrer minut Carlos va donar avantatge al Nou Bàsquet Vilanova gràcies a un triple (53-51), però Nacho Velasco va empatar amb dos tirs lliures (53-53).

Amb 40 segons per endavant els locals no van anotar i el Sitges va capturar el rebot per disposar de la darrera possessió. Va ser quan va alçar-se Mauro, amb el cos desorientat i ben puntejat pels defensors, per anotar el 53-55 final.

Després de tres jornades el Bàsquet Sitges-La Guixeta colidera la taula amb tres victòries. El Nou Bàsquet Vilanova La Parròquia, per la seva part, ha disputat dos partits amb un triomf i una derrota.

Els dos equips del Garraf tornen a jugar diumenge que ve. El Sitges rep (18.30 h) el Reus Deportiu, l’altre colíder, i el Nou Bàsquet Vilanova visita el Veterans CB Salle Reus a la mateixa hora.