Meritori empat a dos dels Veterans del Vilanova al camp de l’Atlètic Esparreguera

Els de la capital del Garraf igualen un 2-0 advers

Els dos capitans, amb l'àrbitre, abans del xiulet inicial // CF VILANOVA

Els Veterans del Vilanova van aconseguir dissabte passat un meritori empat a dos al camp de l’Atlètic Esparreguera, segon a la taula, després d’igualar un 2-0 advers.

Els blanc-i-blaus van desplaçar-se amb només 13 jugadors per lesions i compromisos personals. Així i tot, l’equip va donar la cara a partir d’un plantejament defensiu, sobretot fins al descans.

El Vilanova va demanar un penal sobre Morales en la primera meitat, que va acabar amb un solitari gol dels locals al minut 44.

A la represa, els de Cacao van fer una passa endavant per apoderar-se del mig camp. L’entrada d’Almirall va ser fonamental. Només els va faltar encertar en els metres finals. Chus, Migallón i Cuadrado van disposar de bones ocasions.

El partit encara se li va complicar més al Vilanova al minut 70, quan un xut des del mig camp es va enverinar i va acabar a la xarxa.

Malgrat el 2-0 advers, els de la capital del Garraf no van tirar la tovallola. Chus, de cap, va rematar una centrada de Víctor per fer el 2-1 al minut 80 i gairebé amb el temps complert, Cuadrado va empatar amb un potent xut a l’escaire.

El Vilanova, cinquè, rep aquest dissabte (17.00 h) a Canyelles el Poble Nou de Terrassa.