Segueix-nos

Vela

Més de 100 participants, a la Regata Ça Llacuna, disputada al Club Nàutic Vilanova

La manca de vent limita la competició

Un dels podis de la competició // CN VILANOVA

Un total de 140 participants de 17 clubs del litoral català es van aplegar durant el darrer cap de setmana al Club Nàutic Vilanova per participar en la Regata Ça Llacuna, de N2 pels grups I i II d’Optimist.

A banda, dels amfitrions del Club Nàutic Vilanova hi van prendre part regatistes del CN l’Escala, CN l’Estartit, CN Salou, CN Sant Feliu de Guíxols, CN Vilassar de Mar, Club Vela Blanes, Club Vela Palamós, Club Marítim Altafulla, Club Marítim Torredembarra, CN Arenys de Mar, CN Cambrils, CN Coma-ruga, CN El Balís, CN El Masnou, CN Garraf i Gent de Roses.

La manca de vent va ser un autèntic hàndicap i va limitar la competició. Dissabte no es va poder disputar cap mànega. La flota es va quedar a terra esperant que s’aixequés el vent. No hi va haver manera.


Diumenge, les condicions van ser una mica millors. El comitè va decidir treure la flota a l’aigua per facilitar que, amb la mínima possibilitat, es pogués fer alguna prova.

Així va ser, però únicament se’n va poder posar en marxa una de G1, gràcies als cinc nusos de vent que hi va haver.

Els guanyadors van ser Daniel García (CN El Masnou), en sub-16; Joan Lleonart (CN El Balís), en sub-13, i Marcel Marfà (CN Sant Feliu de Guíxols), en sub-11. En categoria femenina van imposar-se Maria Blanco (CN El Balís), en sub-16, i Anna Renteria (CN El Masnou), en sub-13.

PUBLICITAT

Més a Vela