Search
Close this search box.

Més de 400 clubs del futbol català, units per un nou model de Federació

El Garraf també té representació en aquest moviment

La roda de premsa va ser ahir a Barcelona // ACFAC-PLATAFORMA PER A UNA FCF DELS CLUBS

L’ACFAC (Associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya) i la Plataforma per una FCF (Federació Catalana de Futbol) dels Clubs van escenificar ahir la seva unificació i l’aposta per un nou model de gestió federativa en una roda de premsa a Barcelona.

La fusió dels dos grups suposa la unió de més de 400 clubs del futbol català en contra de la gestió de la Federació Catalana de Futbol. D’entre aquests 400 clubs, n’hi ha del Garraf, tot i que no s’ha volgut fer pública la llista per evitar represàlies.

Amb l’agraïment a les entitats del futbol català que van signar per l’ACFAC o la Plataforma, Javier Salamero i Adolfo Borgoñó, representants dels dos grups, van fer palesa la unió d’uns interessos comuns de cara a la propera Assemblea General Ordinària de la Federació, prevista per al 30 de juny a Blanes.


Salamero, president d’ACFAC, va manifestar que “cal fer una reflexió sobre l’actual model, ja que la Federació actual no està al servei dels interessos dels clubs del futbol català. Sabem de clubs que han estat intimidats per membres federatius amb trucades i missatges, i que després de donar-nos suport s’han vist obligats, per por, a retirar el seu suport a ACFAC. Ara mateix tenim les signatures de més de 400 clubs”.

Salamero va afegir que “esperem que la propera assemblea sigui d’una alta participació i democràtica”.

Borgoñó, portaveu de la Plataforma per una FCF dels Clubs, va comentar que “és bàsic que al primer punt del dia s’aprovi el vot secret. La Federació Catalana de Futbol ha jugat tradicionalment amb la por, i hem de fer servir la nostra veu durant la propera assemblea. Hem de recuperar la bona gestió i la bona governança, tan absents en la gestió actual”.

Comparteix la notícia