Search
Close this search box.
,

Més de 500 participants a Olivella, en la 26a Cursa de Fons del Margalló

L'organització en fa una valoració molt positiva

La prova va ser diumenge passat // ELENA CASTELLANO-@JEIN_OUTDOOR

Un total de 561 participants, entre la prova de 23 quilòmetres, la de 13 quilòmetres i la caminada, van prendre part en la 26a edició de la Cursa de Fons del Margalló.

La cita va ser diumenge passat a Olivella, amb el camp de futbol municipal com a epicentre. El 2020 es va haver de suspendre per l’esclat de la pandèmia.

L’organització va anar a càrrec del Club Excursionista Olivella El Margalló, en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi i la Diputació de Barcelona. La valoració que en fan és molt bona tenint en compte les dificultats quant a restriccions i els canvis que anaven sortint setmanalment.

Això, unit al bon feedback que van rebre per part dels participants, els dona una nova empenta per organitzar la 27a edició de la cursa l’any vinent.


En la prova de 23 quilòmetres es van imposar Adrià Colomer (una hora, 48 minuts i 45 segons) i Lídia Ramos (dues hores, 11 minuts i 29 segons). Van completar el podi masculí Cosme Pont (1:51:20) i David Guarch (1:51:57), i el femení, Natàlia Butí (2:12:24) i Ana Rosalía Valle (2:13:11)

En la cursa de 13 quilòmetres van guanyar Gerard Gil (55:23) i Bárbara Anento (1:07:30). El podi de la categoria masculina van completar-lo José Mario Ruiz (59:35) i Adrià Creixell (59:36). En dones, Simone Waterhouse (1:09:34) va ser segona i Sílvia Pérez (1:11:27), tercera.

Més de 50 voluntaris

Més de 50 voluntaris van ajudar en la preparació de la cursa i les activitats, la fotografia i la cuina de l’esdeveniment. El Club Excursionista Olivella El Margalló vol remarcar la seva tasca desinteressada i els hi agraeix la seva participació any rere any.

Va destacar la presència d’una altra entitat del municipi, la Kanalla Timbalera, que va amenitzar el recorregut a l’encreuament de separació de 13 i 23 km.

També hi va ser la campiona d’Espanya de Trail Running, Gisela Carrión, present en un dels avituallaments. Entre altres esportistes d’elit van ser-hi Juan Karlos Méndez i Ian Morgan, dos ultratrailers experimentats que van disputar la cursa de 23 quilòmetres.

[su_box title=”Activitats per als més menuts, dissabte” style=”soft” box_color=”#516e6d”]La cita havia arrencat dissabte amb activitats per als més menuts, que van gaudir d’activitats esportives a les instal·lacions del Camp Municipal La Crivellera. La canalla s’ho va passar de meravella amb els inflables i els jocs d’aventura preparats per a l’ocasió.  El CE Olivella i el Club d’Arquers d’Olivella van ser els encarregats de preparar una tarda molt amena. [/su_box]

Comparteix la notícia