Search
Close this search box.

Miquel Salvó, convocat per la selecció espanyola per jugar contra Polònia i Israel

És l'última finestra de classificació per a l'Eurobasket de 2022

Salvó està veient premiada la seva feina al San Pablo Burgos // BORJA B. HOJAS

El vilanoví Miquel Salvó podria debutar com a internacional amb la selecció espanyola en l’última finestra de classificació per a l’Eurobasket.

L’ala pivot de la capital del Garraf és un dels 13 convocats per Sergio Scariolo per als partits dels dies 19 i 21 de febrer a Gliwice (Polònia) contra la selecció polonesa i Israel.

Al novembre Salvó ja va formar part d’una prellista, però en va caure en la selecció final. Ara forma part de la convocatòria definitiva. Amb la classificació per a l’Eurobasket 2022 assegurada, Espanya voldrà acabar la fase amb bon sabor de boca.


https://youtu.be/V6_If3C5o_w


Salvó viatjarà amb la selecció espanyola el 15 de febrer fins a Polònia per sotmetre’s, juntament amb tota l’expedició, als protocols sanitaris que marca la FIBA. Si no hi ha contratemps, l’equip s’entrenarà l’endemà per preparar els compromisos contra Polònia i Israel.

El jugador vilanoví ha tornat a veure premiada la bona feina que està fent amb l’Hereda San Pablo Burgos, flamant campió de la Copa Intercontintental. Aquest dijous (18.30 h), Salvó i els seus companys de l’equip castellà obren els quarts de final de la Copa del Rei a WiZink Center de Madrid contra el Lenovo Tenerife.

Comparteix la notícia