Search
Close this search box.

Mor Salvador Mas, president del Patí Vilanova entre 2006 i 2008

Sota el seu mandat, el club va guanyar la CERS de 2007

Salvador Mas, el 2015 en una entrevista al programa 'La banqueta' // CANAL BLAU

Salvador Mas, expresident del Club Patí Vilanova, va morir ahir a l’edat de 73 anys.

Mas va agafar el relleu de Sergi Marrugat al capdavant del club el novembre de 2006 i va cedir el testimoni a Francesc Benítez el desembre de 2008.

Lluís Soler, en la seva primera etapa com a màxim mandatari del Patí Vilanova, va ser qui va convèncer-lo per entrar a la junta l’abril de 2002, l’any del retorn de l’equip a la Divisió d’Honor, com es deia aleshores l’OK Lliga.

Sota la presidència de Mas el Patí Vilanova va guanyar la Copa CERS de 2007.

L’hoquei patins va ser una de les seves passions des de ben menut. Va començar a jugar amb 9 anys al col·legi Sant Ramon de Vilafranca, on estudiava i estava internat, com va explicar ell mateix el març de 2015 al programa ‘La banqueta’, de Canal Blau.


Mas, al mig, en la celebració de la CERS de 2007 // CARLES CASTRO

També va jugar al Vilanova, al Vilafranca i al Vendrell. Va penjar els patins amb 33 anys arran d’una lesió. Mas havia après a patinar al Centre Parroquial de Ribes abans d’anar a estudiar a la capital de l’Alt Penedès.

Ribetà establert a Vilanova, quan ja no era directiu, era un habitual seguidor del Patí Vilanova i se’l veia sovint a Les Casernes.

Juanjo Zapatero, responsable de la parcel·la econòmica del club sota el mandat de Mas, en té un gran record.

“Vam viure moltes experiències junts. Era un president que sabia delegar. Amb ell, el Patí sempre estava ben representat. Era un home elegant i molt educat. Només tinc paraules d’elogi cap a la seva persona. Era un gran tipus”, afirma.

La cerimònia de comiat se li farà dimarts (16.30 h) a la parròquia de Sant Pere de Ribes. Aquesta tarda es podrà donar el condol a la família al Tanatori de Vilanova.

Comparteix la notícia