Segueix-nos

Ciclisme

Movistar Team busca 10 ciclistes virtuals per al seu primer equip d’eSports

La formació obre un procés de selecció de cinc homes i cinc dones

Movistar Team aposta també pels eSports // MOVSTAR TEAM

Si t’agraden els eSports i el ciclisme, podries formar part de l’equip virtual de Movistar Team i Abarca Sports i ser company del vilanoví Marc Soler. La formació de Telefònica posa en marxa el 3 de febrer el Movistar Team Challenge. L’objectiu, trobar cinc homes i cinc dones que s’integrin a la seva primera plantilla d’eSports. Serà el nou Movistar E-Team.

Durant cinc setmanes, des del 3 de febrer, el Movistar Team Challenge celebrarà quatre fases classificatòries. El procés arrencarà aquell dia amb les Community Qualifier Races, celebrades en dues zones horàries, i continuarà en les setmanes següents en esdeveniments per invitació. En aquests, els 300 ciclistes ja preseleccionats per Movistar Team i Zwift, competidors en la seva majoria de la Zwift Racing League, s’uniran als classificats en la ronda prèvia per lluitar per les 10 places del nou equip.

A més dels ja convidats, qualsevol ciclista inscrit a Zwift podrà buscar un lloc en l’equip virtual de la formació de Telefònica. Les carreres de classificació de dimecres que ve tindran inscripció il·limitada, tant per a homes com per a dones, i es faran en dos horaris, adaptats tant al públic espanyol i europeu com a l’internacional.

Els tres més ràpids de les dues categories en cada un dels horaris tindran dret a participar en la primera ronda del Movistar Team Challenge, prevista per al 10 de febrer. Els aspirants han de tenir almenys 18 anys l’1 de març de 2020. Tots els detalls d’aquest procés de selecció estan disponibles en la Guia del Movistar E-Team i en l’enllaç d’inscripció de Zwift (text en anglès).

La plantilla del Movistar E-Team que en surti se centrarà de manera immediata en la competició. Els seus integrants passaran a participar les setmanes següents en la Premier Division de la Zwift Racing League, tant en categoria femenina com masculina, amb l’objectiu de ser un dels millors equips ciclistes de eSports del món.

Els components del Movistar E-team disposaran d’una bici Canyon (a Zwift i a la vida real) i d’una equipació de la formació, i podran accedir als seus productes oficials. També tindran accés als entrenaments i a les concentracions de l’equip, gaudiran de l’oportunitat de viatjar amb el Movistar Team i firmaran un contracte d’un any, subjecte a possible renovació.

PUBLICITAT

Més a Ciclisme