Segueix-nos

Hoquei patins

Mudarra: “Amb treball i ganes de gaudir de l’hoquei, assolirem els objectius” 

El capità del Patí Vilanova transmet tranquil·litat, a pesar dels nou punts ja cedits

Joan Lluís Mudarra, després del darrer partit a casa // G.M.CH.

El Patí Vilanova no està firmant el començament de Lliga que hauria desitjat. Tres derrotes en les primeres cinc jornades tenen l’equip en l’onzena plaça, a sis punts de la zona de play-off.

Joan Lluís Mudarra, capità del conjunt verd, advoca per la paciència i confia a trobar la regularitat que els impulsi a la zona alta. “Ens pensàvem que ja ens coneixíem com a equip, que tot sortiria sol per la qualitat que hi ha a la plantilla, però hi ha feina a engreixar el joc col·lectiu. Hi estem treballant sense perdre el positivisme”.

Mudarra espera que tant ell com els companys explotin tot el potencial que tenen dins per posar-lo al servei de l’equip i té clar que “amb treball i ganes de gaudir de l’hoquei, assolirem els objectius” 

L’inici de Lliga del capità del Patí Vilanova està sent destacable, no només pels tres gols que duu, sino pel que intenta transmetre a la pista. Ell hi treu importància i torna a posar per davant el grup.


“La meva feina en concret continua sent la mateixa de l’any passat, la d’intentar defensar al màxim i, a part, ajudar en atac amb gols i assistències. Tanmateix, el meu objectiu és que l’equip guanyi. Si jugo malament o haig d’asseure’m a la banqueta perquè no em surten les coses, estaré contentíssim si traiem els tres punts. Aquesta és l’actitud que hem de dir de tots”, afirma.

Mudarra admet que no s’esperava que ja haguessin cedit nou punts. “El començament és el que és, però no abaixarem els braços. Això ens farà més forts. Millor trobar-nos en una situació així al principi, quan encara tenim molt marge de maniobra, que no pas a mitja temporada o al final. La Lliga és molt llarga. No és un moment per ser alarmistes. Hem de ser positius”, assenyala. 

Sobre la necessitat de guanyar el pròxim partit, opina que “com diu el míster, ens hem de meréixer sumar els tres punts. Es tracta d’anar millorant. A partir d’aquí, si les coses funcionen bé i creixem com a equip, els punts vindran”.

El Patí rep dissabte l’Igualada C, tercer classificat, a Les Casernes. El partit es jugarà en un horari gens habitual, partir de les sis de la tarda.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins