Search
Close this search box.

Mudarra, capità del Patí Vilanova, sobre els incidents a la pista del Reus: “Sí, vaig sentir por”

El jugador relata el que van viure ell i els seus companys

Joan Lluís Mudarra, capità del Patí Vilanova // ARXIU

Joan Lluís Mudarra, capità del Patí Vilanova, s’ha referit amb un escrit en una història al seu perfil d’Instagram als incidents que ell i els seus companys van patir ahir a la zona de vestidors del pavelló del Reus Deportiu després del primer partit de la final per ascendir a OK Lliga Plata contra el filial roig-i-negre.

Mudarra descriu els fets d’ahir i reconeix: ens va tocar, per primer cop a la meva vida, tancar-nos de por en un vestidor en acabar el partit.

Segons relata Mudarra, en un inici els Mossos van estar impecables tant abans com durant el partit protegint-nos al vestidor. El problema va venir quan en acabar el partit havien marxat. Vam entrar al vestidor, sentíem crits dels ‘suporters‘ del Reus fora, aquests crits van anar escalant fins que vam sortir i ens vam trobar el nostre delegat a terra trepitjant-li el cap i colpejant-lo amb cadires. L’staff del Vilanova va sortir de seguida a intentar treure el delegat d’allà. La cosa va anar pujant i els jugadors vam sortir per agafar tothom i entrar al vestidor per atrinxerar-nos. En aquell moment el nostre entrenador i alguns jugadors van rebre cops de puny i cops amb qualsevol estri que els ‘suporters‘ es trobaven. Una vegada ens vam poder tancar, van arribar els Mossos i vam poder estar més tranquils.


 

El capità del Patí denuncia que això no és hoquei, això no és esport. I afegeix que a la pista poden passar 1000 situacions, però quan acaba el partit tots som persones.

Mudarra lamenta que quan estàvem tancant-nos al vestidor i intentant que no entressin, no ens va ajudar ningú. Hi havia jugadors i altres aficionats del Reus que no van intentar calmar la situació. I sí, vaig sentir por. Ningú vol jugar a hoquei i trobar-se en situacions com aquestes.

El jugador del Vilanova clou l’escrit referint-se a la continuació de la sèrie. Aquesta setmana torna a haver-hi un altre partit a Vilanova. La nostra afició ha de ser exemplar, animar fins al final, però mai arribar a aquest extrem. En l’inici de l’escrit Mudarra dona les gràcies a l’afició de Vilanova que es va desplaçar fins a Reus i li demana perdó (pel resultat i pel partit).

Comparteix la notícia