Search
Close this search box.

Mudarra, defensa procedent del Sant Just, nou fitxatge del Patí Vilanova

Té 22 anys i va coincidir amb Medrano al planter del Vendrell

Mudarra protegeix la bola en l'Areces-Sant Just d'aquesta temporada // LUIS VELASCO

El Patí Vilanova ja té tancat el fitxatge del defensa que buscava per pal·liar la marxa d’Àlex Gil. Es tracta del vendrellenc Joan Lluís Mudarra, procedent del Sant Just, tercer a l’OK Lliga Plata Nord en el darrer curs.

El club n’ha anunciat la incorporació aquest migdia. És la darrera alta dels verds de cara a la temporada que ve. Mudarra, de 22 anys, ve de disputar 22 partits i de fer una enorme campanya amb el Sant Just, però estava a l’ombra del veterà Borja López.

“Vull ser més protagonista i tenir un paper més principal. Això és el que busco al Patí Vilanova. A més, conec Medrano i m’identifico amb la seva filosofia de joc. Tot plegat m’ha fet decidir a venir cap aquí”, explica. Mudarra va estar a les ordres de l’actual tècnic del Patí en l’etapa formativa al Vendrell.

Segons Mudarra, “espero poder contribuir a fer que visquem una temporada més tranquil·la que les últimes del Patí Vilanova a l’OK Lliga Plata. A partir d’aquí, ja veurem on podem arribar”.


Mudarra va coincidir amb Pol Ferrer i David Lecha en aquell equip juvenil del Vendrell que va quedar campió de Catalunya i subcampió d’Espanya l’any 2016. “Tots dos m’han parlat molt bé del Vilanova i això també m’ha ajudat a decantar-me per aquesta proposta”, afirma.

Amb aquest fitxatge, la plantilla del Patí Vilanova 2020/2021 està pràcticament enllestida. Falta saber quins jugadors del planter la completaran.

Els renovats Pol Ferrer, Gerard Vergés, David Lecha i Nacho Garrido i els fitxatges Jose López (Espanyol), Gerard Bertran (Noia B), Jordi Masoni (Capellades) i Joan Lluís Mudarra (Sant Just) conformaran la columna vertebral.

 

Comparteix la notícia