Search
Close this search box.

Nacho Garrido continuarà al Patí Vilanova una temporada més

Ha estat el màxim golejador de l'equip en els dos últims cursos

Nacho Garrido continuarà celebran gols amb el Patí Vilanova // G.M.CH.

El Patí Vilanova continuarà celebrant els gols de Nacho Garrido la temporada que ve.

Ahir a la nit el club va anunciar la renovació del jugador, màxim realitzador de l’equip en l’última Lliga amb 17 dianes en 15 partits.

Nacho Garrido és un dels puntals del Patí. El seu tir des de la llarga distància s’ha convertit en un dels arguments ofensius de l’equip en les darreres campanyes.

Va arribar a Les Casernes sense fer soroll en la temporada 2016/2017. Des d’aleshores la seva importància en el grup no ha parat de créixer. Ha estat el màxim golejador de l’equip en les dues últimes temporades.


D’aquesta manera, Nacho Garrido s’uneix a la llista de renovats del Patí, que ja integraven Gerard Vergés i David Lecha.

El tècnic Medrano també sap que comptarà amb tres fitxatges: Jose López (Espanyol), Gerard Bertran (Noia B) i Jordi Masoni (Capellades).

Pel que fa a les renovacions de Pol Ferrer i Àlex Gil, ambdues es mantenen en compàs d’espera. La de Ricard Pintado està complicada, segons fonts del club.

[su_box title=”Pau Viadel, president del Patí sis anys més” style=”soft” box_color=”#516e6d”]Pau Viadel serà el president el Patí Vilanova sis anys més. El 7 de juny es va cloure el termini de presentació de candidatures a dirigir el club. Només va haver-hi la de l’actual junta directiva. Així doncs, com marquen els estatuts del club, Viadel i el seu equip de treball continuaran al capdavant del Patí. Viadel va accedir a la presidència el setembre de 2011, després de la renúncia de Lluís Soler.[/su_box]

Comparteix la notícia