Search
Close this search box.

Nacho Garrido: “Tornar a jugar amb el Patí Vilanova m’ajuda a mirar endavant”

El jugador es recupera de la sobtada mort d'un familiar directe

Nacho Garrido celebra el gol que va marcar a l'Espanyol mirant el cel // G.M.CH.

Nacho Garrido torna a estar plenament integrat a la disciplina del Patí Vilanova. El seu retorn és una de les bones notícies de l’equip, involucrat en la lluita per la permanència a l’OK Lliga Plata. Va reaparèixer contra l’Alcoi i va repetir davant l’Espanyol amb gol inclòs, tot i les derrotes que els verds van patir en aquests dos partits.

La vida de Nacho Garrido es va veure sacsejada per la sobtada mort del seu cunyat, amb qui estava molt unit. Va ser un cop molt dur tant per a ell com per a la seva família. El jugador va necessitar aparcar l’hoquei unes setmanes. A penes va poder fer un entrenament amb Jofre Vilà i va tornar a l’equip coincidint amb l’arribada de Luis Medrano.

El club no el va voler atabalar. “Em van dir que no em preocupés, que em prengués el temps que volgués. Jo, en principi, tenia la intenció de continuar allunyat de les pistes, però veient el partit del Burguillos, em van venir ganes de tornar per aportar el meu gra de sorra en un moment delicat. Així que la setmana després d’aquell partit vaig anar madurant la decisió i em vaig acabar presentant per jugar en la següent jornada, contra l’Alcoi”, explica.

Segons Nacho Garrido, “tornar a jugar amb el Patí m’ajuda a mirar endavant”. Els companys li està oferint un suport total. També Medrano, encantat de poder comptar amb ell. Els números l’avalen. Ha fet vuit gols en vuit partits –és el segon màxim realitzador de la plantilla– i vol continuar sumant en benefici de l’equip.

Quan va marcar contra l’Espanyol, va mirar al cel. Tenia molt clar per a qui seria la dedicatòria. “Aquell gol era per al meu cunyat. A part la relació familiar que teníem, era un amic i sovint em venia a veure jugar. Vaig pensar en ell i en la família”, apunta.

Des del seu retorn a les pistes, Nacho Garrido juga amb mascareta. “Després del que hem viscut a casa, ho faig per protegir-me a mi i als meus”, assenyala. “Crec que els protocols de la Federació són deficients. Només se’ns fan controls quan es coneix un positiu per Covid en la plantilla”, afegeix.

Tot i la mala dinàmica del Patí, el jugador aposta per la permanència de l’equip. “Hem de ser forts mentalment. Si ho aconseguim, tindrem molt de guanyat. En aquesta Lliga pots perdre i guanyar contra qualsevol. Tenim qualitat per competir en tots els partits”, assegura.

Aquest diumenge, el Vilanova reprèn el campionat a la pista de l’Arenys, tercer classificat. És el primer de tres partits contra els equips de dalt abans d’una sèrie de duels contra rivals directes. “Tot i que és un dels aspirants a l’ascens, contra l’Arenys hem fet bones actuacions. La temporada passada li vam guanyar els dos partits i en la primera volta vam plantar-li cara. A veure si podem donar la sorpresa”, conclou Nacho Garrido.

Comparteix la notícia