Search
Close this search box.

Naoufal Talkam, extrem procedent del Marianao, segon reforç del Vilanova

Té 24 anys i pot jugar en les dues bandes de l'atac

Naoufal Talkam, amb la samarreta del Marianao Poblet // @FEDERICOHETE2.0


El Vilanova va fer públic ahir a la nit el segon reforç per a la temporada 2023/2024. Es tracta de l’extrem Naoufal Talkam, que arriba procedent del Marianao Poblet, de Segona Catalana, on era titular.

24 anys. Pot jugar en les dues bandes de l’atac. És ràpid i té capacitat per desbordar i per associar-se. Està establert a Castelldefels. Arriba a l’Alumnes Obrers il·lusionat per saltar de categoria.

Segons Pirri, director esportiu del Vilanova, “el míster el coneix bé. Anava darrere d’ell des de la temporada passada. Ens aportarà recursos i solucions a la zona d’atac. El definiria com un extrem vertical, dinàmic i perillós en l’un contra un. Esperem que s’adapti a la categoria i que ens doni un plus en atac”.

La temporada passada Naoufal Talkam va jugar 25 partits amb el Marianao Poblet i va fer 3 gols, dos en la primera fase i un en la segona.

[su_box title=”Reunió informativa sobre el futbol femení del club, dilluns vinent”]El Vilanova ha convocat per a dilluns vinent, 10 de juliol, una reunió informativa per a les famílies amb jugadores al futbol base femení del club o que estiguin interessades a sumar-s’hi. La trobada serà a les 18.30 h a la sala polivalent de l’Alumnes Obrers. Hi seran la junta directiva, el nou director esportiu del club, José Quereda ‘Pirri’, i el coordinador del planter, Carles Martínez.[/su_box]

Comparteix la notícia