Search
Close this search box.
,

Neix el Beach Volley Garraf, presentat diumenge a la platja d’Adarró de Vilanova

Aposta per la pràctica del vòlei platja durant tot l'any

D'esquerra a dreta, Peñas, Zamora, Danilas, Albà i García // BVG

A l’escut s’hi veu la Pasífae, element inconfusiblement vilanoví, i l’any de fundació, aquest 2021. És el Beach Volley Garraf, un nou club a la comarca que aposta per la pràctica del vòlei platja durant tot l’any.

La presentació oficial de l’entitat es va fer diumenge a la platja d’Adarró de Vilanova i la Geltrú.

Fundat fa pocs mesos, el Beach Volley Garraf té el seu origen en l’antiga secció de vòlei platja del Club Vòlei Vilanova.

El 2016, de la mà de Sebastián Peñas i Aurora Suñol, va començar un projecte per il·luminar artificialment una pista a la platja de Ribes Roges.

Aquella iniciativa, juntament amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, va ser clau per poder donar continuïtat a la temporada d’estiu i seguir practicant el vòlei a la sorra durant tot l’any.

El creixement de l’escola i de les instal·lacions ha estat exponencial durant aquests anys i va acabar desembocant en el naixement d’aquest nou club, que d’entrada ja compta amb més de 200 integrants.

L’activitat principal són els entrenaments. Es realitzen cada setmana a peu de platja, tant amb esportistes que volen introduir-se en l’especialitat com amb practicants que es preparen per a les principals competicions catalanes.

Diumenge passat es va fer una jornada molt especial per celebrar la creació del nou club.

Els directors tècnics del Beach Volley Garraf, Sebastián Peñas i Jesús García, juntament amb el seu president, Fulvio Danilas, i els voluntaris de l’entitat van organitzar una trobada plena d’activitats.


Foto de família del Beach Volley Garraf // BVG

Es van dur a terme un entrenament competitiu de les persones que formen l’escola i una exhibició amb retransmissió en directe via Twitch a càrrec de l’entitat Barcelona One Beach, un format de competició diferent que va comptar amb alguns dels millors jugadors de vòlei platja de Catalunya.

Hi van assistir la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.

Totes dues van prendre la paraula per posar de manifest el gran creixement d’aquest esport a tota Catalunya i el seu suport a l’important treball que es porta fent des de fa anys a les platges de la comarca.

El Beach Volley Garraf és fruit d’aquesta feinada. Es tracta d’un dels clubs de vòlei platja més rellevants de Catalunya, tant pel nombre de participants, com per les seves instal·lacions singulars, amb cinc pistes il·luminades artificialment a la Platja d’Adarró de Vilanova i la Geltrú.

Comparteix la notícia