Search
Close this search box.
,

Neix el Torneig Comunitari Xarxes de la mà del FS Garbí amb el suport de l’Ajuntament de VNG

Un dels objectius, crear vincles entre diferents agents de la ciutat

Joel Arenas, amb els jugadors del FS Garbí // ARXIU

El Futbol Sala Garbí-Vida Festival, amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, organitza aquest diumenge la primera edició del Torneig Comunitari de Futbol Sala Xarxes. La cita serà durant tot el dia, a partir de les nou del matí, a l’escola Ginesta.

“És un torneig de caràcter lúdic i festiu per crear vincles i compartir experiències entre diferents agents de la ciutat”, apunta Joel Arenas, responsable del FS Garbí, un equip creat aquesta mateixa temporada per donar cabuda a joves d’entre 16 i 23 anys en risc d’exclusió social i que ha disputat la darrera Lliga Casernes Vilanova.

Hi participaran 12 equips, alguns que ja competeixen durant l’any i d’altres creats per a l’ocasió: el F.S. Gregal, L’Enxaneta, l’Agrupació de Balls Populars, l’Actua/SIS Vilanova, els Falcons de Vilanova, l’Ateneu Vilanoví, el CE La Geltrú, l’Oficina Jove (projecte Antenes), el Joventut del Barri de Mar, l’AV Tacó i Armanyà i el Som un Fem (conjunt femení).


 

Es faran quatre grups de tres equips. Passaran als quarts de final els dos primers de cada grup. Les eliminatòries arrencaran a les quatre de la tarda i la gran final està prevista per a dos quarts de vuit del vespre.

La barra serà gestionada l’entitat Acció Solidària amb el Sàhara, per obtenir beneficis per a les seves activitats.

El torneig s’emmarca en el projecte d’acció comunitària Teixint Barri, adreçat als barris del Tacó i de l’Armanyà amb el suport de la Diputació de Barcelona dins el programa ‘Barris i Comunitats: motors de transformació social’.

És un projecte d’intervenció integral coliderat per la Regidoria d’Acció Social i la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb l’objectiu de reduir l’estructura de les desigualtats socials alhora que es promou l’apoderament comunitari, en termes de cohesió, inclusió i participació socials.

El FS Garbí-Vida Festival ha competit a la Lliga Casernes Vilanova // ARXIU

Comparteix la notícia