Segueix-nos

Futbol

Ni director esportiu ni vicepresident: Dani Gimeno es desvincula del Vilanova

“No penso igual que el president en la manera de portar el club”, diu

Dani Gimeno, en la seva etapa d'entrenador del Vilanova // G.M.CH.

Quan no han passat ni dos dies de l’assemblea de socis del Vilanova, en la qual el president Laffitte va oficialitzar el retorn de Dani Gimeno al club, l’excapità ha decidit desvincular-se’n.

Ni continuarà de director esportiu del primer equip, feina que ha estat duent a terme aquest estiu, ni serà vicepresident.

El Vilanova ha publicat la notícia aquest matí amb un breu comunicat a les xarxes socials: ‘Dani Gimeno ha decidit no continuar sent el director esportiu del CF Vilanova ni formar part de la junta directiva. Gràcies per la feina feta’. No n’ha especificat els motius.

ElPrimer.cat ha parlat amb Dani Gimeno i apunta que “m’he adonat que no penso igual que el president i la junta en la manera de portar el club. He vist que no anem en la mateixa línia, que no hi ha sintonia. Veig poca professionalitat i així no em vull involucrar”.

Gimeno, que no va assistir a l’assemblea de dimecres, afegeix: “Em pensava que tot seria d’una manera i és d’una altra. Em sap greu pels jugadors amb qui he anat parlant i per l’entrenadora, però així no vull continuar”.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol