Search
Close this search box.
,

Ni Tour ni Vuelta: Marc Soler, finalment, liderarà el Movistar al Giro

La crisi del coronavirus fa canviar els plans de l'equip

Marc Soler serà el cap de files de l'equip Movistar al Giro // PHOTO GOMEZ SPORT / MOVISTAR TEAM

Marc Soler, finalment, no disputarà el Tour ni la Vuelta. La crisi del coronavirus ha fet canviar els plans de l’equip Movistar per aquest 2020. El vilanoví serà el cap de files de la formació al Giro d’Itàlia, que es disputarà del 3 al 25 d’octubre.

Així ho ha explicat Eusebio Unzué, manàger general de l’equip patrocinat per Telefònica, en una roda de premsa virtual aquesta tarda. Alejandro Valverde i Enric Mas, els altres dos homes forts de l’equip, correran el Tour i la Vuelta.

Segons Unzué, “Mas, de la mà de Valverde, continuarà agafant experiència en les grans voltes i s’anirà adaptant al nostre equip, mentre que Soler, que s’ha fet mereixedor d’oportunitats com aquesta, ens encapçalarà com a líder únic al Giro, on tindrà un bon equip al seu costat”. El vilanoví també ha comparegut virtualment davant dels mitjans i afronta el nou repte amb il·lusió: “Tinc ganes de fer-ho el millor possible. Unzué em va proposar la idea, em va agradar i l’he pres amb il·lusió. Abans de donar el sí vaig estar mirant el recorregut per poder valorar bé la decisió”.

La data marcada per la represa de la competició ciclista és el 28 de juliol amb la Volta a Burgos, sempre que hi hagi l’autorització sanitària pertinent. El primer esdeveniment World Tour amb presència de l’equip Movistar serà la Strade Bianche, a Itàlia, l’1 d’agost.

Comparteix la notícia