Search
Close this search box.

Nito trenca el compromís amb el Cubelles per buscar l’ascens amb el Sitges

"Em sap greu, però les oportunitats s'han d'aprofitar", diu el porter

Nito acabarà jugant al Sitges la temporada que ve // G.M.CH.

El porter Nito acabarà jugant al Sitges. Fa menys d’un mes quedava desvinculat del Vilanova després de conèixer per terceres persones que li buscaven substitut. De seguida, va comprometre’s amb el Cubelles, però no ha arribat a calçar-se les botes al Pons i Ventura i les aspiracions d’ascens del Sitges l’han acabat seduint per triar aquesta opció de cara al curs que ve. Només falta el comunicat oficial del conjunt d’Aiguadolç a les xarxes socials.

Nito admet a elPrimer.cat que “ahir ho vaig tancar. Em sap molt greu, ja que jo no sóc així, però crec que les oportunitats s’han d’aprofitar, i més amb la meva edat. El Sitges, en principi, està fet per pujar. El Cubelles s’ha portat molt bé amb mi perquè de seguida em va fer un lloc a la plantilla, però ahir vaig parlar amb el míster i li vaig dir que hi ha coses que no es poden rebutjar. Em sap greu perquè s’ha molestat i jo no sóc així, però això és futbol i en el futbol si t’han de fer fora, ho fan. Jo venia d’un lloc d’on vaig sortir per la porta del darrere. Amb el temps ningú se’n recorda de ningú. Al final cadascú mira per ell mateix”.

Amb 38 anys, Nito tornarà al Municipal d’Aiguadolç, on ja va jugar com a porter del Suburense. També ha passat pel Vilanova, en dues etapes, pel Vista Alegre i pel Castelldefels. Ara espera posar la seva experiència al servei del Sitges amb l’objectiu d’ascendir a Primera Catalana.

Comparteix la notícia