Search
Close this search box.

“No és fàcil gestionar càrregues i minuts disputant la Copa Catalunya Amateur”

Toni Salido, tècnic del Sitges, afronta una pretemporada diferent, però il·lusionant

Toni Salido, tècnic del Sitges // G.M.CH.

Toni Salido afronta la segona temporada des de l’inici al capdavant del Sitges. Ho fa amb un ascens a la butxaca i enmig de la Copa Catalunya Amateur, que atorga al club l’opció d’aixecar un títol.

“No és fàcil gestionar els minuts i les càrregues de treball disputant ja una competició, però hem d’estar contents. Jugar la Copa Catalunya Amateur és la recompensa al treball de la passada campanya i poder aixecar una copa sempre agrada”, assenyala el tècnic.

Salido encara té futbolistes de vacances i no ha pogut treballar amb la plantilla al complet. “Per sort tenim el B. Els seus jugadors tenen una predisposició brutal per ajudar-nos”, assenyala.

El tècnic espera anar conjuntant de mica en mica el grup. “Tenim 10 jugadors nous. Les pretemporades serveixen per arribar bé al principi de la Lliga. Nosaltres treballarem en aquest sentit, amb l’afegit que volem competir per la Copa Catalunya Amateur”, afirma Toni Salido.El Tossa és el pròxim rival dels d’Aiguadolç en el torneig, dissabte vinent. “També és campió de Segona Catalana, com nosaltres, i ha empatat contra el Palamós, de Lliga Elit, aquesta pretemporada. És un bon equip. La llàstima és que no juguem a casa. Així ho va determinar el sorteig”, manifesta.

Toni Salido està content amb la plantilla de què disposa. “Les sensacions com a grup són bones. Ara falta que es traslladin al camp. Treballarem amb aquest objectiu”, indica.

La il·lusió del tècnic i del club és màxima de cara a competir a Primera Catalana quan arrenqui la Lliga. “Hi haurà els derbis contra el Vilanova i visitarem nous clubs i nous camps. En tenim ganes”, conclou.

Comparteix la notícia