Search
Close this search box.

“No hem de donar facilitats; com menys errors cometem, més opcions tindrem de passar”

Alexis Castro, tècnic del Patí Vilanova, amb el xip de play-off

Alexis Castro, a la banqueta amb Gerard Vergés, el seu ajudant // G.M.CH.

El Patí Vilanova comença aquest vespre (20.00 h) les semifinals del play-off d’ascens a OK Lliga Plata amb el primer partit de la sèrie (al millor de tres) a la pista del Sant Celoni.

“Quan vaig tornar al Patí, ho vaig fer pensant a estar en el play-off. Hem aconseguit l’objectiu i hem d’estar molt contents perquè ens hem trobat molt bons equips durant la lliga regular. Ara el premi gros és pujar”, afirma Alexis Castro, tècnic dels verds.

L’entrenador del Patí manifesta que “a partir d’ara de poc serveix tot el que has anat fent en la temporada. El que compta és el moment de forma actual. Vam tenir un sot que vam poder superar i quan hem tingut partits de caixa o faixa hem complert”.

Alexis Castro veu bé l’equip de cara al play-off, però és conscient del que implica jugar una fase d’ascens. “Hem de tenir clar que no ens podem equivocar. No hem de donar facilitats. Com menys errors cometem, més opcions tindrem de passar. Durant la temporada he intentat que els jugadors aprenguessin a pensar què requeria cada partit. Ara això adquireix encara més importància i més davant del Sant Celoni, un equip fet i amb experiència en un play-off d’aquestes característiques”.

El conjunt gironí ja va disputar la fase d’ascens el curs passat. Va acabar caient en semifinals contra el GEiEG. Segons Alexis Castro, “és un equip amb molt d’ofici que optimitza molt els seus recursos. Sap madurar molt bé els partits i té un entrenador (Miquel Humbert) que és gat vell. Es tracta d’un rival molt exigent”.

A la lliga regular el Vilanova va perdre a Sant Celoni (2-1) i va empatar a Les Casernes (2-2). El Patí té el factor pista en contra. Alexis Castro creu que cada partit serà com començar de nou. “Passi el que passi a Sant Celoni, haurem de fer un ‘reset’ per al segon partit a Casernes, que espero que s’ompli. Però primer hem de pensar en el present. Hem d’intentar estar dins de l’eliminatòria en tot moment”, conclou el tècnic del Patí.

El Patí Vilanova femení també comença el play-off d’ascens

El Patí Vilanova femení també comença el play-off d’ascens aquest cap de setmana. Les de Cristian Pozo s’enfronten al Bigues en semifinals també amb el factor pista en contra. La sèrie, igualment al millor de tres partits, arrenca diumenge (19.30 h) al pavelló de les vallesanes. En la lliga regular el Patí va empatar (3-3) a Les Casernes i va perdre a la pista del Bigues (5-2).

Comparteix la notícia