Search
Close this search box.

“No m’ho esperava ara, però un cop em va arribar l’oportunitat, no podia dir que no”

Xavi Vilagut, nou tècnic del Vilanova, ja treballa de cara al nou curs

Xavi Vilagut, nou entrendor del Vilanova // TWITTER CF VILANOVA

Xavi Vilagut no ha parat des que diumenge va tancar un acord amb el president Xavier Laffitte per entrenar el Vilanova. Ahir es va fer públic el compromís entre les dues parts després de la renúncia de Luri Sorroche, avançada pel Primer.cat.

“Entrenar el Vilanova era una il·lusió que tenia al cap. No esperava que fos ara, però un cop em va arribar l’oportunitat, no podia dir que no”, afirma el nou tècnic blanc-i-blau.

Vilagut és conscient de les dificultats que comporta arribar a un equip amb una plantilla ja feta.

“És un hàndicap no haver pogut participar en la configuració del grup, però espero poder donar el meu toc respectant el que hi ha. L’objectiu és tenir un conjunt el més competitiu possible”, assenyala. L’entrenador ja ha començat a parlar amb els jugadors.

D’entre les feines del nou míster blanc-i-blau hi ha la de conformar el cos tècnic. “Em vull envoltar d’un bon grup de treball. Crec que és molt important”, assenyala Vilagut, que també ha posat fil a l’agulla al disseny de la pretemporada.

Vilagut, de 40 anys, ja coneix la casa. Va ser jugador del Vilanova B i va entrenar equips base de La Fundació quan estava vinculada al conjunt blanc-i-blau.

Ve d’estar sis temporades seguides al Cubelles havent aconseguit un ascens a Segona Catalana i un subcampionat en la Copa Catalunya Amateur.

Comparteix la notícia