Nou desenllaç cruel per al Patí Vilanova, que perd el derbi contra el Vilafranca

Els verds, molestos amb l'arbitratge, cauen per 5-6

Mudarra es mira els àrbitres amb cara d'incredulitat // G.M.CH.

VILANOVA 5 – VILAFRANCA 6
GOLS: 0-1, Xavier Aragonès (10’); 1-1, Nacho Garrido (12’); 2-1, Nacho Garrido (15’); 2-2, Xavier Aragonès (17’); 2-3, Gabri Villares (23’); 3-3, David Lecha (24’); 3-4, Joan Vázquez (27’); 4-4, Jose López, de falta directa, (36’); 4-5, Xavier Aragonès, de penal, (45’); 4-6, Xavier Aragonès (48’), i 5-6, David Lecha, de penal, (49’).

L’hoquei continua sent cruel amb el Patí Vilanova aquesta temporada. A l’equip se li segueix resistint la victòria després de cinc jornades.

El derbi contra el Vilafranca tampoc no va canviar la dinàmica dels verds, que van perdre per 5-6, malgrat haver jugat de tu a tu durant molts minuts contra el conjunt penedesenc, líder solitari provisional. Cada jornada sense vèncer és com una gota malaia per al grup de Medrano.

L’arbitratge, aquesta vegada, també va generar queixes en els verds per decisions puntuals, com la del 4-5, un gol de penal dels penedesencs.

L’equilibri va marcar la fase inicial del matx, amb possessions alternes, fins que al minut 10 Xavier Aragonès, el millor home del Vilafranca, va taponar un tir llunyà de Sergi Lalaguna per encarar-lo, superar-lo i batre Pol Ferrer.

De seguida el perill va passar a l’àrea del Vilafranca amb un penal que no va poder convertir Mudarra. El jugador del Vilanova es va treure l’espina avançant per la dreta i assistint Nacho Garrido per a l’1-1 al minut 12.

Un minut més tard, Xavier Aragonès no va poder convertir un penal que va xutar en dues ocasions. Pol Ferrer es va moure en el primer tir i va parar-lo. En la repetició, el golejador del Vilafranca va xutar alt.

A 10 minuts per al descans Nacho Garrido va posar el Vilanova per davant amb una rematada de primera amb poc angle a passada de Jordi Martínez.

Pol Ferrer, enorme, va treure el guant per evitar el 2-2 de Xavier Aragonès en una falta directa, però no va poder evitar el gol poc després davant del golejador del Vilafranca, que va rebre la bola massa sol a l’àrea.

Lecha i Pol Ferrer, pendents de Joan Vázquez // G.M.CH.

Encara abans del descans els visitants van disposar d’un altre penal –per peus de Mudarra–, però no va marcar Joan Vázquez. Sí que ho va fer Gabriel Villares a dos minuts i mig del descans, però David Lecha va empatar sobre la botzina.

A la represa van continuar les alternatives. Joan Vázquez va fer el 3-4 i el Vilanova va insistir per buscar l’empat. El va trobar Jose López en convertir amb suspens la desena falta del Vilafranca.

Un penal molt discutible de Nacho Garrido va permetre a Xavier Aragonès establir el 4-5 a cinc minuts de la botzina. Els àrbitres, gens casolans, havien castigat el Vilanova en un moment decisiu.

Aragonès va repetir amb el 4-6 i Lecha, de penal, va establir el 5-6 final.

[su_box title=”El Patí Vilanova femení també perd” style=”soft” box_color=”#516e6d”]El Patí Vilanova femení tampoc no va poder guanyar ahir. Va jugar després del derbi i va perdre per 3-8 contra el Martinelia Manlleu. Les d’Enric Batlle es van mantenir dins del partit fins al descans, quan el marcador era d’empat a dos. Paola Pascual i Marina Asensi havien marcat per al Vilanova. A la represa, el Manlleu va marcar les diferències fins a situar-se 2-8. Marina Asensi va marcar el tercer gol del Patí a última hora per deixar el 3-8 definitiu.[/su_box]