Segueix-nos

Coronavirus Covid-19

Nova pròrroga de les restriccions per contenir l’expansió de la pandèmia

Es mantenen les mesures vigents, ara fins al 7 de febrer

Les competicions d'àmbit català continuen aturades // FCF

El teixit esportiu no para de demanar una flexibilització de les restriccions i el retorn de les competicions, però les actuals mesures per frenar els contagis per Covid-19 a Catalunya continuaran, almenys, fins al 7 de febrer.

La pròrroga de les darreres restriccions s’ha conegut aquest matí. Catalunya ja sobrepassa els ingressos per Covid de la segona onada de la crisi, però baixa el risc de rebrot i la velocitat de contagi.

Les mesures restrictives són les conegudes des del passat 4 de gener. Només es podrà fer esport a l’aire lliure en grups de màxim sis persones, a excepció de les federades i els federats.

Els gimnasos i pavellons hauran de mantenir les portes tancades. Només poden obrir les piscines amb un aforament del 30%. Els equipaments a l’aire lliure hauran de tenir una ocupació màxima del 50%. També es manté el confinament municipal, a excepció dels desplaçaments essencials, i les competicions continuen suspeses. Només estan en marxa les d’àmbit estatal.

Els dos primers equips del Patí Vilanova, masculí i femení, continuen sent els únics que poden entrenar-se sota cobert. Els ho permet el fet de competir en categoria estatal. També ho podrà fer, segons ha informat la Federació Catalana de Patinatge, el segon equip femení del Patí per competir en la Nacional Catalana, lligada a l’OK Lliga Femenina.

PUBLICITAT

Més a Coronavirus Covid-19