Nova victòria del Ribes, que es manté líder després de doblegar el Sitges B

La Penya Jove s'imposa al Torrellenc per 2-0

Rubén Günter celebra l'1-0 del Ribes al Sitges B // G.M.CH.

El Ribes continua com a líder al grup 12 de Tercera Catalana després d’endur-se el derbi de dissabte al Bosc de Plaça contra el Sitges B. Els blanc-i-blaus van vèncer per 2-1 i han sumat els 15 punts que s’han posat en joc.

Xavi Garcia s’ha hagut de fer càrrec del Ribes de manera provisional per l’absència temporal de Gustavo Costa. L’equip continua ferm.

Sobre el camp el líder és Rubén Günter, que va inaugurar el marcador al minut 17 en rematar de primera una centrada a l’àrea des del cantó esquerre.

Havia arrencat fort el Sitges B, però amb el gol encaixat va dubtar i al minut 19 va arribar el 2-0. Rubén Günter va penjar una falta frontal i Pablo Pagán la va enviar a la xarxa.

Encara abans del descans van retallar diferències els d’Aiguadolç. El gol va ser obra de Jean Marco al minut 39 amb un xut al pal curt que no va poder parar Enric Brunat.

A la segona meitat no va pujar cap gol al marcador i el Ribes va confirmar-se com a guanyador del derbi.

La Penya Jove va refer-se de la derrota de la setmana anterior a l’Aiguadolç tot desfent-se del Torrellenc per 2-0.

Els dos gols dels d’Àngel Llerena van arribar en la primera meitat. Òscar Hernando va treure el precinte de l’electrònic al minut 15 i el central Rubén Cuadra va incrementar la renda al 19.

El conjunt roquetenc, amb un ple de victòries a casa, va segon a la taula classificatòria, a dos punts del Ribes.

[su_box title=”El partit de l’Atlètic Vilanova, inacabat” style=”soft” box_color=”#516e6d”]El partit de l’Atlètic Vilanova no es va acabar. Els blanc-i-blaus van jugar ahir al camp del Riudebitlles. L’àrbitre va suspendre el matx a última hora amb un 3-2 a favor dels locals. Els de la capital del Garraf s’havien avançat dues vegades. Un tumult arran del tercer gol del Riudebitlltes al minut 89 per haver-se beneficiat, segons l’Atlètic Vilanova, de la confusió després que un jugador hagués quedat estès a terra en una falta, va fer que el col·legiat donés per acabat el partit.[/su_box]