Search
Close this search box.

Obert el concurs per canviar la gespa de l’Estadi i de l’Annex 1 de Vilanova

El 15 de juliol acaba el termini per presentar ofertes

La gespa de l'Alumnes Obrers es canviarà en els pròxims mesos // G.M.CH.

Ja està obert el concurs públic per canviar la gespa artificial de l’Estadi dels Alumnes Obrers i del camp Annex 1 de la zona esportiva de Vilanova i la Geltrú. L’últim ple va aprovar per unanimitat l’obertura del procediment.

L’objecte del contracte és el subministrament en modalitat d’arrendament sense opció de compra, la instal·lació i el manteniment de la gespa artificial dels dos recintes amb un sistema combinat de sis fils monofilament i un fil fibril·lat de 60 mm d’alçada, i FIFA ‘quality’.

El pressupost de la licitació és de 516.508,20 euros (sense IVA). El 15 de juliol acaba el termini per presentar ofertes.


Quant al calendari d’execució, un cop es presentin les empreses i s’adjudiquin les obres, la disponibilitat de la companyia guanyadora del concurs marcarà l’inici de les obres.

El canvi de la gespa tant de l’Estadi com de l’Annex 1 és una necessitat pel deteriorament de la superfície de joc de les dues instal·lacions.

Amb l’obertura del concurs es desencalla un projecte que inicialment s’havia de fer abans que acabés el 2021. Després es van ajornar fins al primer trimestre de 2022 i ara el calendari dependrà de la disponibilitat de l’empresa adjudicatària una vegada es tanqui el procediment, el 15 de juliol.

Comparteix la notícia