Search
Close this search box.
,

Obertes les inscripcions per a la Cursa dels Colls 2022, prevista per al 10 d’abril

La prova torna després de dos anys de suspensió per la pandèmia

La cursa torna el 10 d'abril // FACEBOOK CURSA DELS COLLS

La Cursa dels Colls 2022 ja escalfa motors. Aquest dijous s’han obert les inscripcions. La cita serà el 10 d’abril vinent.

L’organització recau en el CE Deporunners, que frisa per tornar a donar el tret de sortida a la prova després de dos anys d’aturada per la pandèmia.

“Aquest any, sí. Tornem i en tenim moltes ganes”, indica Xavier Casanovas, president de Deporunners.

La prova inclourà dues carreres, la curta, de vuit quilòmetres amb un desnivells de 200 metres positius, i la llarga, de 15 quilòmetres amb un desnivell de 500 metres positius.


La primera és per a les corredores i corredors que vulguin iniciar-se en el terreny de muntanya o per als qui vulguin un repte explosiu en un traçat amb mar i muntanya.

La segona és més exigent, però compta amb l’atractiu de córrer per trams i corriols dels Colls Miralpeix.

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 4 d’abril a través de la plataforma Sportsform. Hi ha un enllaç directe a la web de la prova. El preu per a la cursa curta és de 12 euros i per a la cursa llarga, de 15 euros.

Les inscripcions inclouen esmorzar amb opció càrnica o vegana en finalitzar la cursa, bossa del corredor amb diferents obsequis, samarreta tècnica oficial, assegurança d’accidents, servei de guarda-roba, cronometratge oficial amb classificacions penjades en línia i fotografies en diferents punts del recorregut.

Comparteix la notícia