Search
Close this search box.
,

Obertes les inscripcions per a la Milla Catalana 2022 de Vilanova

La prova, emmarcada en els actes de la Diada, el 18 de setembre

La prova torna el 18 de setembre // G.M.CH.

Ja estan obertes les inscripcions per a la Milla Catalana 2022 de Vilanova i la Geltrú. La prova, emmarcada en els actes de la Diada, es farà el 18 de setembre a partir d’un quart de deu del matí.

Les persones interessades a participar-hi s’han d’apuntar a través de la web de la prova: www.millacatalanavng.cat. El preu és de tres euros. Part de la recaptació es destinarà a associacions de persones amb mobilitat reduïda.

Serà la setena edició de la cursa, de caràcter popular. La distància a recórrer, com és tradicional, serà de 1.714 metres. El carrer de l’Any dels Negats, al Parc de baix-a-mar, serà l’epicentre de la prova.


Hi ha sis categories: Despertaferros (per a atletes capaços de fer un quilòmetre en quatre minuts o menys), Almogàvers (majors de 16 anys), Nyerros (d’11 a 15 anys), Cadells (menors de 10 anys), Segadors (caminants) i Miquelets (infants o adults amb mobilitat reduïda). Aquesta última categoria és nova.

També hi ha l’opció de fer un donatiu voluntari.

L’organització recau en el Club Esportiu Deporunners i en el Club Esportiu Fons Vilanova, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i de la Diputació de Barcelona.

Comparteix la notícia