Search
Close this search box.
,

Obertes les inscripcions per a la Milla Catalana de Vilanova i la Geltrú

La prova arriba a la 6a edició i serà el 19 de setembre

La Milla Catalana torna el 19 de setembre // FLICKR AJUNTAMENT VILANOVA

Les inscripcions per participar en la Milla Catalana de Vilanova i la Geltrú ja estan obertes. La prova serà el 19 de setembre amb la sisena edició i estarà emmarcada dins els actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya.

El preu és de tres euros. Una part dels diners recollits aniran destinats a l’Economat de Vilanova i la Geltrú. La resta servirà per fer front a les despeses de la cursa. També hi ha la possibilitat d’acollir-se a la modalitat de DORSAL 0 amb una aportació íntegra per a l’Economat.

Les persones interessades a apuntar-s’hi ho han de fer a través d’Internet: http://www.cursadelscolls.cat/milla-catalana/.

Es tracta d’una cursa de caràcter familiar que l’any passat es va haver de suspendre a causa de la pandèmia. En el seu lloc els organitzadors, Deporunners, Guanyem Corrent i La Cursa dels Colls, van proposar amb gran èxit la primera cursa de confinament: Guanyem corrent.

Enguany se seguiran totes les garanties sanitàries que estableixen els protocols Covid-19. Tothom qui disputi la cursa haurà de completar el recorregut, sigui corrent o caminant, de 1.714 metres de distància, que commemora la data històrica de la fi de la guerra de Successió.

La cursa començarà a partir de les 10 del matí, segons les categories establertes: Despertaferros (competició), Almogàvers (majors de 16 anys), Nyerros (d’11 a 15 anys), Cadells (Menors de 10 anys) i Segadors (caminants).

La sortida es farà des de la plaça 1 d’octubre. El traçat passarà pel carrer de la Boia, pel carrer de la Llibertat, pel carrer de Sant Sebastià, per la plaça de la Vila, per l’avinguda de Francesc Macià, per la rambla Principal, per la rambla de la Pau i per la plaça de l’1 d’octubre.

Comparteix la notícia