Segueix-nos

Atletisme

Obertes les inscripcions per a la Vilanova Night Run 2019

La prova, de cinc quilòmetres, es disputarà el 16 de novembre per la zona marítima de la capital del Garraf

La prova torna el 16 de novembre // FOTO FLORANDUM
La prova torna el 16 de novembre // FOTO FLORANDUM

Ja estan obertes les inscripcions per a la Vilanova Night Run 2019, una prova atlètica nocturna que arriba a la cinquena edició. La cita serà el pròxim 16 de novembre sobre un circuit de cinc quilòmetres per la zona marítima de Vilanova. La sortida estarà ubicada a l’entrada del Club Nàutic. També està prevista una cursa infantil d’un quilòmetre de distància per als més menuts.

L’organització recau en la botiga Evasion Running, especialista en atletisme. La prova de la canalla arrencarà a un quart de set del vespre i la Night Run pròpiament dita, a les set. Els participants de la cursa infantil rebran una medalla com a obsequi.

El període d’inscripcions es tancarà el 10 de novembre a les 23.59 h. L’organització es reserva el dret de tancar o ampliar el termini d’aquesta data. Participar en la Night Run té un cost de 12 euros. Els nens i nenes que vulguin córrer la cursa infantil hauran de pagar tres euros i aportar una autorització –es pot descarregar al web de la prova (http://vilanovanightrun.com)– firmada pel pare, mare o tutor/a.

Les inscripcions s’han de fer de manera presencial a la botiga Evasion Running Vilanova, al número 4 del carrer Tetuan en horari comercial.

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Atletisme