Search
Close this search box.
,

Obertes les preinscripcions per disputar les 24 Hores de les Roquetes 2020

Es vol tirar endavant el torneig seguint els protocols sanitaris

Imatge d'arxiu d'un partit al pavelló de les Roquetes // FACEBOOK ALFS LES ROQUETES

L’Associació Futbol Sala Roquetes ha obert les preinscripcions per a les 24 Hores 2020, previstes per als dies 18, 19 i 20 de setembre. El comitè organitzador vol tirar endavant el torneig seguint els protocols sanitaris contra la Covid-19.

Els equips interessats a disputar la competició ja es poden posar en contacte amb l’organització a través de dos telèfons: 630836480 (Rubén) o 669732652 (Javier).

L’altra opció és fer-ho mitjançant els perfils de l’Associació Futbol Sala Roquetes a Facebook o Instagram o via correu electrònic a l’adreça futbolsalaroquetes@gmail.com.

En els pròxims dies s’anirà donant més informació de les 24 Hores, segons assegura el comitè organitzador en un comunicat a les xarxes socials.

D’entre les mesures que s’hauran de seguir durant el torneig, segons informa també l’Associació Futbol Sala Roquetes, en destaca una declaració responsable obligatòria per a tots els participants i les famílies o responsable legal en el cas dels menors. A més, es designarà un responsable per equip que vetllarà pel compliment de les mesures establertes i els protocols. I es demanarà la neteja de mans sistemàtica i l’ús de mascaretes excepte per fer exercici físic, menjar o beure.

A l’entrada del pavelló es prendrà la temperatura i dins s’establirà un circuit d’entrada i de sortida per no fer coincidir els participants de cada partit.

L’organització garanteix un temps de 10 minuts entre partits per fer la neteja i desinfecció de les banquetes i les pilotes de joc. Es faran tasques de neteja continuada als WC i no es podran usar els vestidors.

Comparteix la notícia