,

Oriol Alcaraz (UC Vilanova) consolida el lideratge en la Copa Catalana cadet

El de Castellar del Vallès guanya una reeixida Cursa Isaac Gálvez

Oriol Alcaraz i Joel Díaz, al podi, juntament amb Joan Cadena // @JUANFERNNDEZROD & @AFMCYCLING

Oriol Alcaraz, ciclista de Castellar del Vallès que pertany a la Unió Ciclista Vilanova-Autocars Sagalés, es més líder en la Copa Catalana cadet després d’imposar-se en la X Cursa Isaac Gálvez. La prova, disputada diumenge a la capital del Garraf, va reunir un global de més de 170 ciclistes de totes les categories, des de formació fins a cadets en un circuit a la zona de Cavigel.

La victòria d’Oriol Alcaraz va ser en l’esprint. La cursa va estar marcada per continus intents d’escapada, però no va fructificar cap. Alcaraz va ser el més ràpid en la darrera aproximació a la meta per davant de Joel Díaz, company seu, i de Joan Cadena (Jufré Vic-ETB) després d’una hora, sis minuts i 17 segons de pedalades. En la classificació de la Copa Catalana, Alcaraz i Díaz ocupen les dues primers posicions amb 263 i 207 punts, respectivament. En noies es va imposar Estafania Jiménez (Tot Conserge Costa-Brava). Julia Passarrius (Team Montagnac), per la seva part, va ser la campiona júnior.

La resta de guanyadors de la X Cursa Isaac Gálvez van ser Nil Roselló (CC Sant Boi) en prebenjamins; Ilde Jiménez (Jufré Vic-ETB) i Débora Gálvez (Pintures Versailles) en benjamins; Aleix Moreno (UC Benicarló) i Anna Carreras (Tot-net Terrassa) en principiants; Martí Carreras (Tot net-Terrassa) i Naia Torrent (Club Ciclista Olot Infantil) en alevins, i Adrià Garmendia (Pintures Versailles) i Ainara Inarejos (Barcelona Pista) en infantils.

La Cursa Isaac Gálvez 2020 va estar marcada per l’aplicació dels protocols de protecció anti Covid-19 aprovats per la Federació Catalana de Ciclisme.