Search
Close this search box.

Oriol Codina renova amb el Vilanova i afrontarà la novena temporada al club

El defensa Saldaña també dona el 'sí' a continuar
LUIS FERNANDEZ

Codina continuarà vestint la samarreta del Vilanova // G.M.CH.

Oriol Codina continuarà una temporada més al Vilanova. El club en va anunciar ahir al vespre la renovació. El curs 2022/2023 serà el novè del capità com a blanc-i-blau.

“Jo tenia molt clar que volia seguir. O jugo aquí o enlloc. És un any de canvi de míster, hi ha algunes incerteses i no he volgut tardar a renovar”, explica Codina.

El migcampista va tancar ahir mateix l’acord en una reunió a l’Estadi amb el president Laffitte; amb la nova entrenadora, Luri Sorroche, i amb Dani Gimeno, que torna a formar part de l’organigrama esportiu del Vilanova, tot i que des del club no se n’ha dit res.

“La clau de les últimes temporades ha estat el grup humà que hem fet. Tant de bo el puguem mantenir. Per la meva part, serà el novè any a l’equip. Mentre em vulguin, aquí estaré”, apunta Codina, de 27 anys.

La segona renovació del Vilanova per al curs que ve és la del lateral Saldaña. El club l’ha fet pública aquest matí a través de les xarxes socials.

El defensa, fet a la casa, pot jugar tant al cantó dret de la defensa com a la part central. Afrontarà la quarta temporada seguida al primer equip blanc-i-blau.

Comparteix la notícia