Search
Close this search box.

Oriol Pagès, cessat de manera sorprenent com a tècnic de l’Hestia Menorca

Amb l'equip en segon lloc a LEB Plata, el vilanoví marxa "decebut"

Oriol Pagès va conèixer ahir la notícia // HESTIA MENORCA

El vilanoví Oriol Pagès va ser cessat ahir de manera sorprenent com a entrenador de l’Hestia Menorca. L’equip balear transita segon a la lliga regular Est de la LEB Plata, la tercera categoria del bàsquet estatal.

Marxo trist i decebut perquè no se m’ha deixat acabar la feina que se m’havia encomanat aquesta temporada. L’equip va segon classificat i està en disposició de lluitar per l’ascens, que és l’objectiu que ens havíem proposat. Però tots sabem que l’esport no té memòria ni entén de sentiments, va explicar Pagès a través d’un comunicat poc després de conèixer-se la notícia.

I va afegir: M’he dedicat a aquest club en cos i ànima, me l’he sentit com meu i me l’he estimat. Sense cap mena de dubte aquest no era el final que hauria desitjat, però així és l’esport. Avui deixo de ser l’entrenador del Bàsquet Menorca, però sempre quedaran per la meva memòria els grans moments viscuts durant aquests quatre anys.

L’Hestia Menorca va perdre dissabte a la pista del Pardinyes de dos punts (78-76) i va encadenar la tercera derrota. Davant d’aquesta mala ratxa, la junta directiva s’ha ficat nerviosa. Segons la nota de premsa del club, la vinculació i la implicació de Pagès amb l’entitat han fet especialment difícil aquesta decisió, però entenem que hem de tancar aquest cicle.

Oriol Pagès ha estat l’únic entrenador que ha tingut el projecte des de la fundació del club com a entitat esportiva independent el 2017.

En la primera temporada ja va conduir l’equip fins a l’ascens a la LEB Plata, el 20 de maig de 2018, davant 3.000 aficionats.

Les dues següents campanyes, l’equip va ascendir un esglaó en cada exercici. Va aconseguir la permanència folgada en la 2018/19 i es va classificar per a la fase d’ascens a LEB Or en la 2019/2020. La irrupció de la pandèmia del coronavirus va deixar el treball de tots a mig fer. Ara, amb l’equip segon, Oriol Pagès se’n queda al marge. En la decisió del club han pesat més els últims mals resultats que la trajectòria global.

En el comiat, el vilanoví, establert a Ciutadella amb la seva família, no va voler passar per alt totes les persones que l’han ajudat en aquesta aventura de quatre anys.


https://twitter.com/EsportsIB3/status/1371524412177063937?s=20

Comparteix la notícia