Paola Pascual dóna un punt d’or al Patí Vilanova femení en l’últim minut

Les d'Enric Batlle igualen un 1-3 per firmar un 3-3 contra el Girona

Paola Pascual es disputa la bola amb una jugadora del Girona // @HOCKEY_GRAFIAS

CP VILANOVA 3 – GIRONA CH 3
GOLS: 1-0, Marina Asensi (11′); 1-1, Laura Vall (15′); 1-2, Estel Forns (23′); 1-3, Júlia Canal, de falta directa, (27′); 2-3, Paola Pascual (39′) i 3-3, Paola Pascual (49′).

Paola Pascual ha donat un punt d’or (3-3) al Patí Vilanova femení aquest migdia contra el Girona a Les Casernes amb un gol en l’últim minut. Perdien per 1-3 les d’Enric Batlle a 11 minuts del xiulet final. La jugadora del Patí ja havia retallat diferències amb el 2-3 i ha tornat a veure porta en els compassos finals del matx per certificar l’empat a tres definitiu.

L’equip de la capital del Garraf conserva la tercera plaça de la segona fase de l’OK Lliga, l’última posició que atorga la permanència.

El partit ha arrencat amb dues faltes directes, una en cada porteria. Cap no ha acabat en gol. Ni Paola Pascual, pel Patí, ni Laia Castro, pel Girona, han pogut enviar la bola a la xarxa.

Al minut 11 ha tingut premi el Vilanova amb l’1-0, obra de Marina Asensi, però poc després ha empatat Laura Vall per a les visitants, que han tornat a colpejar amb l’1-2 poc abans del descans mitjançant Estel Forns.

Al començament del segon temps, Júlia Canal ha ampliat la renda del Girona de falta directa. El Patí no s’ha donat per vençut i aleshores ha aparegut Paola Pascual. Primer ha establert el 2-3 de falta directa al minut 39 i després ha certificat el 3-3 definitiu a 58 segons de la botzina.