Search
Close this search box.

Pau Viadel, president del Patí, dóna ple suport al tècnic en el ‘cas David París’

"Sé com és en Jofre: pot fer que l'equip s'endolli al màxim", diu

Pau Viadel, al pavelló de Les Casernes, en una imatge d'arxiu // G.M.CH.

Pau Viadel, president del Patí Vilanova, dóna ple suport al tècnic Jofre Vilà en el ‘cas David París’ i confia en ell per tirar l’equip endavant i aconseguir la permanència a l’OK Lliga Plata Sud.

“Jo vaig ser qui va apostar per en Jofre per buscar la salvació. Sé com és i quin és el seu tarannà, i també sé que s’ha enganxat amb altres jugadors. Ara ens cal estar al 200 per cent per salvar la categoria i ell pot fer que l’equip s’endolli al màxim”, afirma el màxim mandatari del club.

David París assenyalava a elPrimer.cat que està a l’espera de parlar amb el club. “El vicepresident Òscar Gonzálvez hi conversarà en les pròximes hores”, indica Viadel, que lamenta el posicionament del jugador. “El club no pot entendre que no vingui a entrenar. D’incidències als entrenaments n’hi ha sempre”, diu el president.

Viadel confia que l’exigència i el to de Jofre Vilà serveixi d’estímul als jugadors perquè treguin el millor d’ells mateixos per sortir de les places de descens. “Crec que ara estem pitjor que quan ens vam salvar en la darrera jornada, així que no ens queda una altra que donar-ho tot”, assenyala.

ElPrimer.cat no ha pogut parlar amb Jofre Vilà, tot i intentar-ho. En declaracions a Canal Blau es va limitar a dir que no sabia res de David París. L’equip visita demà (20.00 h) la pista de l’Alpicat.

Comparteix la notícia