Search
Close this search box.

Pau Viadel, president del Patí Vilanova: “Hem de recuperar l’ambient d’hoquei”

Trobada amb el vicepresident del Vilafranca abans del derbi

Viadel i Insenser, aquest matí a Les Casernes amb les samarretes dels dos equips // G.M.CH.

El Patí Vilanova rep aquest dissabte (18.00 h) el Patí Vilafranca Capital del Vi en un derbi intercomarcal sempre atractiu per la història dels dos equips.

Aquest dijous s’han trobat Pau Viadel, president del Vilanova, i Fede Insenser, vicepresident del Vilafranca, al pavelló de Les Casernes, l’escenari del partit, en una clara mostra de la bona sintonia que hi ha entre les directives dels dos clubs.

Viadel i Insenser s’han fotografiat amb les samarretes dels dos equips en una clàssica imatge dels derbis i han parlat del partit. S’espera un bon ambient al vetust pavelló de la capital del Garraf.

Per incentivar la presència de públic, les entrades seran de cinc euros per a les persones que no siguin sòcies del Patí Vilanova. Aquest preu es mantindrà en el derbi de la segona volta a Vilafranca.

“Hem de recuperar l’ambient d’hoquei”, deia Pau Viadel, que demana el suport de l’afició vilanovina.
Insenser
posava èmfasi en l’atmosfera que hi ha sovint a la pista de la capital del Garraf i destacava “l’efecte del sisè jugador que es crea a Les Casernes”.

El vicepresident del Vilafranca també espera que vinguin aficionats de la capital de l’Alt Penedès.

El Vilafranca va colíder, juntament amb l’Alpicat, sense haver perdut encara cap partit. El Vilanova és penúltim sense conèixer la victòria.

Segons Insenser, malgrat la diferència que hi ha en la taula entre els dos conjunts després de les primeres quatre jornades, “no hi ha favorit. La categoria està molt igualada i en un derbi tot s’equilibra encara més. La classificació del Vilanova no té res a veure amb el joc que està desplegant. Estem avisats”.

Pau Viadel destacava que “tot i que no hem guanyat encara, les sensacions no són dolentes. Ens està faltant un punt de sort. Per coses puntuals se’ns resisteix la victòria, però la confiança és màxima amb el míster i els jugadors. La feina que veiem que està fent tot el grup ens fa estar tranquils”.

El president del Patí Vilanova afegia que “la nostra dinàmica pot canviar en qualsevol moment. El Vilafranca té una de les millors plantilles de la competició, però en aquest grup de l’OK Lliga Plata hi ha molta igualtat. Pot passar de tot i juguem a casa”.

Comparteix la notícia