Search
Close this search box.

Paula Garcia: “Nosaltres hem de fer la feina; després ja veurem què passa”

El Patí Vilanova femení tanca la Lliga, finalment, aquest dissabte

Paula Garcia, dissabte passat amb la bola contra l'Alcorcón // @HOCKEY_GRAFIAS

El Patí Vilanova femení, finalment, tancarà l’OK Lliga 2020/2021 aquest dissabte (16.15 h) a la pista del Borbolla. Les queixes del club després que la Federació Espanyola de Patinatge allargués una setmana la competició arran de la suspensió del Cuencas Mineras-Igualada han tingut efecte i les d’Enric Batlle jugaran a Galícia en la data estipulada inicialment.

No depèn de si mateix el Patí en aquesta última jornada per salvar la categoria. D’entrada, ha de guanyar a la pista del Borbolla. A partir d’aquí li tocarà esperar esdeveniments. Aquest dissabte mateix (20.00 h) es juga el Cuencas Mineras-Igualada que resta pendent tenint en compte que si guanyen les de l’Anoia, s’haurà acabat la història. A més, la setmana que ve posaran el punt final a la Lliga tant les catalanes com les asturianes.

“Nosaltres hem de fer la feina a Galícia, després ja veurem que passa”, indica Paula Garcia, jugadora del Patí Vilanova. “Passi el que passi, crec que hem fet una temporada molt bona i volem acabar-la de la millor manera possible”, afegeix. Les càbales començaran després del partit contra el Borbolla. L’Igualada porta 19 punts, el Vilanova, 18 i el Cuencas, 17.

Paula Garcia, de 23 anys, compleix la tercera temporada al primer equip del Patí i s’ha erigit en un puntal defensiu. La jugadora de Sant Vicenç de Castellet lamenta que “hagin de baixar fins a cinc equips. Ja sabíem que seria una campanya molt complicada, però és el que hi ha”.

L’únic que Paula Garcia demana a la Federació és que apliqui més seriositat a les darreres jornades de l’OK Lliga Femenina. “Ja fa anys que sempre passen coses i si es millorés en aquest sentit, hi sortiríem guanyant totes”, apunta. Que encara resti pendent el Cuencas-Igualada o que el Vila-sana presentés un equip sense jugadores importants contra el mateix Cuencas no ha agradat al Patí.

Les jugadores del Vilanova s’han conjurat per lluitar fins al darrer minut de Lliga, encara que no tinguin la paella pel mànec. “Ho donarem tot fins al final. El míster ha fet un gran treball i som una pinya”, destaca Paula Garcia.

El Patí Vilanova podria perdre la categoria en les dues pròximes setmanes, però la podria recuperar aquesta mateixa temporada amb l’equip de Nacional Catalana. Paula Garcia també hi forma part juntament amb la majoria de jugadores del conjunt d’OK Lliga. De moment, el Patí haurà de superar una eliminatòria de repesca contra el Manlleu.

 

Comparteix la notícia