Search
Close this search box.

“Pel rum-rum negatiu que hi havia era important començar sumant”

El tècnic Xavi Vilagut analitza l'empat del Vilanova en el debut a la Lliga

Vilagut, dret a la banda, en el partit de diumenge // G.M.CH.

Xavi Vilagut, entrenador del Vilanova, va quedar satisfet amb el punt que el seu equip va obtenir diumenge en el debut a la Lliga: 2-2 contra l’Atlètic Sant Just a l’Alumnes Obrers.

“Pel rum-rum negatiu que hi havia al voltant de l’equip després de la pretemporada era important començar sumant”, assegura. “Fins i tot, durant una llarga estona de la segona meitat, vam merèixer més”, afegeix.

L’equip va anar de menys a més. La passa endavant que va fer a partir del descans va provocar un canvi en la dinàmica del partit.




“A la mitja part vam dir que havíem d’anar més amunt en la pressió i ens va funcionar. Vaig marxar content amb l’empenta de l’equip”, assenyala el tècnic.

Vilagut també és conscient que el Vilanova ha de ser més fort defensivament. “Els dos gols que ens van fer són evitables. Hem de mirar de no donar concessions al rival. Hi treballarem”, apunta.

El segon compromís dels blanc-i-blaus a la Lliga és dissabte (17.45 h) al camp del Cambrils Unió, que es va estrenar guanyant l’Ascó a domicili per 0-1.

Comparteix la notícia