Search
Close this search box.

Penya Jove, Olivella, Sitges B, Ribes i Canyelles ja coneixen el calendari de Lliga

Els cinc equips parteixen del grup 13 de Tercera Catalana

L'Olivella va quedar segon el curs passat sent el millor equip garrafenc de la categoria // CE OLIVELLA


Els cinc equips garrafencs del grup 13 de la Tercera Catalana 2023/2024 (Penya Jove, Olivella, Sitges B, Ribes i Canyelles) ja coneixen el calendari de Lliga.

El campionat arrencarà el cap de setmana del 16 i 17 de setembre i es clourà el 19 de maig de l’any vinent.

En la jornada inaugural només un dels cinc equips del Garraf jugarà a casa. Serà el Ribes, que rebrà la Múnia al Bosc de Plaça.

La Penya Jove visitarà el camp de les Cabanyes, el Sitges B jugarà contra la Granada al Municipal Josep Ferrè Ferriol, l’Olivella anirà a Piera i el Canyelles debutarà a la Tercera Catalana al camp de l’Espirall-Les Clotes.

En la darrera jornada també únicament el Ribes jugarà a casa. El seu rival serà el Fàtima. El Sitges B tancarà la campanya al camp del Capellades; la Penya Jove, a la Granada; l’Olivella es desplaçarà les Cabanyes i el Canyelles posarà el punt final a la temporada al camp del Riudebitlles.

Pel que fa als derbis, per començar n’hi haurà de seguits en les jornades 2, 3, 4, 5, 6 i 7, partint d’un Olivella-Ribes en la segona setmana de competició. L’últim derbi es diputarà en la penúltima jornada amb el Canyelles i el Ribes de protagonistes.


Comparteix la notícia