Search
Close this search box.

“Per plantilla i per com vam acabar el play-off, el curs que ve serem els favorits; n’hem d’estar mentalitzats”

Albert Querol renova pel Patí Vilanova amb l'ascens com a objectiu

Albert Querol continuarà celebrant gols amb el Patí Vilanova // ARXIU

Albert Querol ha renovat pel Patí Vilanova. El club va anunciar-ho ahir a través de les xarxes socials. Es queda un dels puntals de l’equip des que va arribar al club fa dos estius. En el darrer curs es va erigir en el màxim realitzador dels verds amb 26 dianes i va ser el cinquè jugador que més cops va veure porteria de tota la Nacional Catalana.

“Ha estat relativament fàcil acordar la meva continuïtat perquè l’staff i jo anem en la mateixa línia. Ja feia temps que en parlàvem”, afirma Querol, que advoca per un Patí Vilanova 2024/2025 més ambiciós que mai.

“Penso que per plantilla i per com va acabar el play-off, la temporada que ve serem els favorits. N’hem d’estar mentalitzats. No ens en podem amagar més. A partir del 19 d’agost només valdrà una cosa, pujar. La resta serà fracassar. L’esport és així”, manifesta de manera categòrica.

Segons Querol, “qui no estigui mentalitzat, que ho faci. Si no, no ens podrà ajudar. Ja no podem anar de tapats. El discurs de veure fins a on arribem ja no funciona. Això ja és passat. S’ha de saber jugar així. No és el mateix sortir a guanyar que sortir a intentar guanyar”.


 

Al davanter del Patí no li fa por la pressió de partir de la pole position quan torni a rodar la bola: El Vilanova no pot estar més anys a Nacional Catalana per història, per condicions, per com tracta el jugador, per l’afició. Hem de posar tot de la nostra part per intentar tenir la millor plantilla possible. No hi ha marxa enrere. Hem de pensar en l’ascens”.

Querol assenyala que “ha quedat demostrat que amb el que teníem, ens donava per competir en molts partits, com hem fet aquest darrer any, però no ens arribava per pujar. El club està fent molts canvis per ser més professionals i competitius. En la Nacional Catalana t’ho jugues tot en un cap de setmana. I hem de poder afrontar-ho amb les màximes garanties”.

El jugador verd creu que “el més difícil era canviar aquesta mentalitat, que era la dinàmica dels últims anys al club. I penso que gràcies, sobretot, a l’staff, s’està aconseguint. Crec que cada cop anirem a millor. Estic tranquil perquè el club treballa perquè siguem més competitius”.

En aquest sentit, es congratula pel retorn d’Erik Gual: “Ens ha d’aportar maduresa per gestionar el ritme dels partits i encert a bola parada. Fa gols i dona assistències. Hem fet un gran fitxatge”, assegura.

David Torruella torna a fer-se càrrec del Patí femení

David Torruella torna a agafar les regnes del Patí Vilanova femení. El club va fer-ho oficial també ahir. Aquesta darrera temporada ja va arrencar-la com l’entrenador de l’equip, però va deixar-ho al novembre per motius personals i va ser rellevat per Cristian Pozo. Tanmateix, va continuar al club dirigint el conjunt Fem17 i va quedar campió de Catalunya i d’Espanya. De la màxima confiança del coordinador Lucas Sorio, Torruella ara torna a la banqueta del primer equip femení amb el repte de poder configurar una plantilla competitiva. De moment, és baixa segura Pati Miret.

Comparteix la notícia