Search
Close this search box.

Pesos pesants de la plantilla del Vilanova s’alineen amb Laffitte de cara a les eleccions

Contreras, Vilagut i Codina anuncien la renovació si és reelegit el president sortint

Contreras i Codina tenen un preacord de renovació amb Laffitte si és reelegit president // G.M.CH.

Pesos pesants de la plantilla del Vilanova han entrat en campanya i en les darreres hores s’han alineat amb Xavier Laffitte de cara a les eleccions a la presidència del club del 22 de juny. Ho han fet a través de les xarxes socials.

El golejador Carlos Contreras, màxim golejador del grup tercer de Primera Catalana aquesta campanya 2022/2023, assegura al seu perfil d’Instagram que ‘em comprometo amb el Vilanova un any més només si el president és Xavier Laffitte‘.

També s’ha manifestat en termes similars el tècnic Xavi Vilagut. ‘Molt content d’anunciar la meva renovació com a entrenador del primer equip del Vilanova en cas que Xavi Laffitte sigui elegit president en les pròximes eleccions’, apunta també en un post a Instagram.
En aquesta mateixa xarxa social s’ha pronunciat el capità Oriol Codina. ‘Renovació quasi oficial amb el Vilanova en la que seria la meva 10a temporada al club. De moment, preacord amb la candidatura de Xavier Laffitte per a les pròximes eleccions’, difon a través d’una història.

Si avui ha parlat el candidat Josep Maria Cremades al ‘Primer Minut’ de Canal Blau, demà serà el torn de Laffitte perquè expliqui què pensa fer amb el deute que arrossega el club amb la Seguretat Social i quins plans té en cas de ser reelegit com a president del Vilanova.

[su_box title=”Pozzo anuncia que deixa el club”]El davanter Luis Pozzo va anunciar ahir a través de Twitter que deixa el Vilanova. S’uneix a les baixes ja conegudes de Boza i de dos jugadors amb a penes protagonisme en la darrera campanya, Javi Arenas i Víctor Fernández. Pozzo diu que s’endú un molt bon record del club després d’una temporada com blanc-i-blau en la qual va anar de menys a més i va col·laborar amb gols decisius a allargar el somni d’aspirar a la Superlliga.[/su_box]

Comparteix la notícia