Ple de triomfs dels equips del Garraf de 3a Catalana en l’estrena del nou any

La Penya Jove, el Ribes i l'Atlètic Vilanova sumen tres punts més

La Penya Jove festeja el triomf de dissabte // FACEBOOK @GRADAJOVE

Jornada rodona per als equips garrafencs del grup 12 de Tercera Catalana en l’estrena del nou any. La Penya Jove, el Ribes i l’Atlètic van sumar tres punts més. El Sitges B va descansar.

El líder Penya Jove va superar dissabte l’Anoia per 3-0. Els tres gols van arribar en la primera meitat. Carlos Contreras no ha canviat d’hàbits en la represa de la Lliga i, fidel a la seva cita amb el gol, va inaugurar el marcador al minut 20.

Al cap de poca estona Álex Morillas va ampliar la renda i al minut 43 va repetir Carlos Contreras per anotar el 3-0 i el seu 21è gol a la Lliga.

També va jugar dissabte el Ribes, segon classificat, que va imposar-se al Riudebitlles per 3-1. Nordi va avançar els blanc-i-blaus al minut 16, però de seguida va empatar el visitant Oriol Feliu. La victòria del Ribes va quedar certificada en la segona part amb dianes de Rubén Peña i Guille Cardiel.

L’Atlètic Vilanova, sisè a la taula, va derrotar el Torrellenc per 1-3, diumenge al migdia. Va ser la segona victòria en dos partits dels de la capital del Garraf amb Zigor Bengoa a la banqueta.

El vent va dificultar el joc dels dos equips. A la mitja hora Sergio Ximánez va estrenar el marcador per a l’Atlètic Vilanova, que va ampliar la renda en el segon temps amb dianes d’Ayrton i d’Isaac als minuts 62 i 68. Al 75 va arribar el gol de l’honor dels locals.