Pol Ferrer i Nacho Garrido apadrinen el primer triomf del Patí Vilanova

Els verds s'estrenen a la Lliga amb un 3-2 sobre l'Olot

Pol Ferrer, David Lecha, Masoni, Jose López i Nacho Garrido celebren el 3-2 // G.M.CH.

VILANOVA 3 – OLOT 2
GOLS: 0-1, Nil Rodríguez (12′); 1-1, David Lecha, de penal, (21′); 1-2, Ferran Sacrest (24′); 2-2, Nacho Garrido (33′) i 3-2, Nacho Garrido (47′).

Les aturades de Pol Ferrer i el canó de Nacho Garrido van ser determinants ahir perquè el Patí Vilanova sumés la primera victòria de la Lliga.

Els verds es van imposar a l’Olot, rival directe de la taula, per 3-2 sense jugar bé, però l’important era guanyar. Calia trencar com fos la dinàmica negativa que portava l’equip.

Va ser el pitjor partit del Vilanova fins ara, sobretot en el primer temps. La necessitat de vèncer va tensar massa l’equip de Medrano, poc encertat a bola parada i sense fluïdesa quan va tenir superioritat numèrica.

L’Olot, liderat per Aniol Mangas, va portar el ritme del joc durant la primera meitat. El Patí patia quan no estava prou junt per defensar els tirs llunyans dels visitants o les jugades que construïa Mangas.

Nil Rodríguez va avançar l’Olot a 13 minuts del descans i Pol Ferrer va salvar per dues vegades el 0-2 en dues grans ocasions de Sacres. Nacho Garrido ho havia provat per al Patí amb una rematada des del cor de l’àrea.

Les accions individuals de David Lecha van donar vida al Vilanova. El 8 dels verds va provocar dos penals. Mudarra no va aprofitar el primer, però el mateix Lecha va agafar la responsabilitat en el segon per fer gol i empatar faltant tres minuts per a la mitja part.

Amb el marcador equilibrat, Pol Ferrer es va tornar a fer gran en una doble opció de l’Olot. Tanmateix, no va poder evitar l’1-2 en l’últim segon de la primera part, obra de Sacres.

David Lecha protegeix la bola d’Aniol Mangas // G.M.CH.

Per primera vegada en tot el curs el Patí arribava a l’equador d’un partit per darrere en el marcador, però també per primer cop aquesta temporada, els verds van colpejar primer que el rival en la segona meitat. Va ser al minut vuit amb un tir sec a l’escaire de Nacho Garrido.

Abans i després del 2-2 el Patí va disposar de dues faltes directes per targetes blaves a jugadors de l’Olot, però ni Gerard Bertran ni Jose López van marcar. Els verds tampoc no van estar lúcids amb un home més.

Els pals, en dues ocasions, van jugar a favor del Vilanova en les millors opcions de l’Olot per trencar el 2-2.

Masoni prova el xut a porteria // G.M.CH

El partit el va acabar resolent Nacho Garrido amb un xut des de mitja pista que va sorprendre el porter Guillem Raurell a tres minuts de final.

Ho va celebrar el Patí sabent que tenia a tocar la victòria, però encara va haver de contenir la respiració en els últims segons, quan l’Olot va disposar d’una falta directa per la desena infracció dels de Medrano.

Aniol Mangas va buscar el gol, però Pol Ferrer, enorme, l’hi va negar i va posar el cadenat al triomf del Vilanova.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

[table id=152 /]

[table id=153 /]

[su_box title=”El Patí Vilanova femení, superat pel Cerdanyola” style=”soft” box_color=”#516e6d”]El Patí Vilanova femení va encadenar ahir la cinquena derrota en cinc partits de Lliga. Les d’Enric Batlle van perdre per 1-5 contra el Cerdanyola, un altre dels equips de la zona alta. L’exigent inici del campionat està fent complicada l’arrencada de les de la capital del Garraf. El guió va ser similar a la resta de partits. El Patí va tenir opcions fins al descans (0-1) i va acabar a mercè del rival en la represa. El Cerdanyola va arribar a posar-se amb un 0-5 a favor. L’únic gol del Vilanova va marcar-lo Blanca Angrill a 25 segons del final.[/su_box]