Search
Close this search box.

Polèmica pel repartiment d’horaris als pavellons de Sant Pere de Ribes

El Bàsquet, el Patinatge i el Patí Ribes fan front comú

El pavelló municipal de Sant Pere de Ribes // ARXIU

El repartiment dels horaris dels pavellons municipals de Sant Pere de Ribes ha generat polèmica arran de la indignació del Club Handbol Ribes, que ha qualificat d’humiliant la distribució programada per l’Ajuntament.

El club va posicionar-se dimarts amb un comunicat penjat al seu web i a les xarxes socials i demanava reunir-se amb el Consistori per tractar la qüestió. L’Handbol Ribes reclamava un tracte igualitari de totes les entitats usuàries dels pavellons, a la vegada que contraposava xifres de jugadores i jugadors dels diferents clubs i les hores assignades.

El Bàsquet Ribes, el Ribes Club Patí i el Club Patinatge Artístic Ribes, les altres tres entitats afectades per l’ús dels pavellons, van emetre ahir un comunicat conjunt en què, d’entrada, lamentaven la imatge de rivalitat entre clubs que s’està projectant per aquesta qüestió. I afegien que cap dels tres clubs no hem rebut la proposta final d’horaris.  Als tres clubs no els va agradar que l’Handbol Ribes hagués utilitzat les xarxes per avivar la polèmica.

El Bàsquet Ribes, el Ribes Club Patí i el Club Patinatge Artístic Ribes, alhora, demanen una solució equilibrada, justa i perdurable. A més, defensen que el creixement d’una entitat no pot perjudicar-ne cap altra i es posen a disposició per assolir un consens per superar el bloqueig actual. 

Els tres clubs advoquen per fomentar la cooperació i el respecte i allarguen la mà per trobar una solució equilibrada i justa. Aquest divendres han estat convocats a una reunió per tractar tot plegat.

El Club Handbol Ribes, també ahir, es va sumar al comunicat conjunt de les altres tres entitats usuàries del pavelló, tot afegint consideracions pròpies. L’Handbol Ribes desitja que en la trobada d’aquest divendres (quarta reunió d’horaris i primera que assistirà el regidor d’esports), es pugui arribar a una solució equilibrada, justa i perdurable.

Comparteix la notícia