Search
Close this search box.

Preinscripcions obertes per a la Lliga de Vilanova de la temporada 2020/2021

El desenvolupament del curs dependrà de l'evolució de la pandèmia

El retorn de la Lliga de Vilanova depèn de l'obertura de les instal·lacions municipals // ARXIU

L’Associació Futbol Sala Casernes Vilanova ha obert les preinscripcions per a la temporada 2020/2021.

Els equips que van competir en la campanya passada han de confirmar que repetiran en el nou curs tot enviant un correu electrònic a l’adreça administracio@futsalvilanova.com. Els organitzadors volen fer una estimació aproximada dels equips que entrarien en competició per sol·licitar a l’Ajuntament els horaris d’ús de les pistes.

Els equips que siguin de nova inscripció s’han d’adreçar a l’Associació Futbol Sala Casernes Vilanova a través del correu electrònic info@futsalvilanova.com.

Les inscripcions s’obriran cap al 17 d’agost de forma telemàtica, encara que el desig dels organitzadors és poder atendre personalment els responsables dels equips a partir de l’última setmana d’agost a les seves oficines, situades al CEM Isaac Gálvez. Ara bé, tot dependrà de l’evolució de la pandèmia i de quan reobrin les instal·lacions esportives.

Com a novetat d’aquest any, a causa de la Covid-19, s’haurà de demanar cita per poder formalitzar les inscripcions de manera presencial. El canal per comunicar-se amb el Comitè és el seu correu electrònic (administracio@futsalvilanova.com) o les seves xarxes socials.

La crisi del coronavirus encara genera molts interrogants. La temporada passada ja no es van poder acabar ni les competicions de Lliga ni de Copa i l’evolució de la pandèmia marcarà l’inici de la nova campanya. Des de l’Associació Futbol Sala Casernes Vilanova tenen pendent reunir-se amb l’Ajuntament per parlar dels protocols a seguir quan pugui tornar a rodar la pilota.

Comparteix la notícia