Segueix-nos

Instal·lacions

Primera presa de contacte perquè Cubelles pugui tenir un Cruyff Court

Trobada entre el Consistori i la Fundació de l’astre holandès

Antonio Lozano, J.M. Hugué, Rosa Fonoll i Sander Waare, en la trobada // AJUNTAMENT DE CUBELLES

L’Ajuntament de Cubelles i representants de la Fundació Johan Cruyff es van reunir divendres passat amb la voluntat d’estudiar futures aliances i establir les bases de col·laboració per tal d’endegar conjuntament projectes de caràcter social mitjançant el món de l’esport.

Durant la trobada es va plantejar la possibilitat que Cubelles pugui acollir un Cruyff Court, un camp de futbol 7 de gespa artificial on poder desenvolupar algun dels projectes d’integració que el llegendari número 14 va impulsar en benefici de persones en risc d’exclusió social o amb discapacitats.

A la reunió hi van prendre part l’alcaldessa de la vila, Rosa Fonoll, i el primer tinent d’alcaldia, Josep Maria Hugué, a més del subdirector de l’entitat, Sander Waare, i el cubellenc Antonio Lozano, vinculat molts anys a la directiva del Barça.

Durant la trobada, els representants del Consistori van manifestar la seva predisposició a teixir complicitats amb la fundació que vetlla pel llegat del mític jugador i entrenador blaugrana.

Des d’ambdues parts, a més, es vol treballar per dotar l’experiència d’un sentit el màxim de transversal possible i incloure, entre d’altres, també joves i estudiants d’instituts.

Tot i néixer entre Catalunya i Països Baixos, actualment la Fundació Johan Cruyff ha estès la seva actuació a gairebé tots els continents, destacant la posada en marxa de projectes socials mitjançant l’esport a indrets com el Regne Unit, Sud-àfrica, Amèrica del Sud i l’Índia, entre més.

PUBLICITAT

Més a Instal·lacions