Prop de 500 participants, a la novena Cursa Ciutat de Vilanova 5K i 10K

Un circuit a la façana marítima, l'escenari de la prova

La prova va ser molt concorreguda // ABEL PÉREZ

Prop de 500 participants van desafiar la calor per disputar diumenge passat novena la Cursa Ciutat de Vilnova 5K i 10K.

La prova es va desenvolupar a la façana marítima de la capital del Garraf.

Xavi Tomasa va guanyar en la distància de 10K en categoria masculina. El seu temps a la meta va ser de 32 minuts i un segon. Van acompanyar-lo al podi Carles Blanco (32:20) i Àlex Núñez (33:48).

En dones va vèncer Bàrbara Anento (40:34), per davant de Mari Carme Olaya (41:30) i Mercè Segura (43:30).

En la prova de cinc quilòmetres d’homes el guanyador va ser Joan Sella (16:35). Segon va quedar Segio Ariaca (16:47) i tercer, Àxel Hidalgo (16:59).

En la categoria femenina es va imposar Rebeca Suárez (18:25). Van seguir-la Georgina Martínez (19:31) i Lena Rovira (21:04).

L’organització va anar a càrrec del Club AtletesVNG, amb el suport de l’Ajuntament de la capital del Garraf i de la Federació Catalana d’Atletisme. Ara ja pensen en el 10è aniversari de l’any vinent.